Mike Tyson zoekt 3 top tegenstanders uit voor 2021 Nieuws
Nieuws

Mike Tyson zoekt 3 top tegenstanders uit voor 2021

Mike Tyson zoekt 3 top tegenstanders uit voor 2021

Mike Tyson heeft de lat hoog gelegd voor zichzelf, de bokslegende wil dit jaar de ring in tegen Evander Holyfield, Lennox Lewis en Tyson Fury. Na een terugkeer in de ring in 2020, wil Mike Tyson de jaren weer terugdraaien.

Voormalig zwaargewicht kampioen Tyson ging in 2005 met pensioen, maar trok in november vorig jaar zijn handschoenen aan voor een acht-ronden oefengevecht met Roy Jones Jr. Daardoor heeft Iron Mike de smaak te pakken gekregen. En wil hij dit jaar schitteren tegen enkele grote namen.

Knallen in de ring

Tyson heeft weer zin in actie en wil nu het opnemen tegen twee van zijn meest iconische tegenstanders van weleer in Holyfield en Lewis, maar ook jonkie Fury. Mocht hij er niet in slagen om het eens te worden over de Lewis of Holyfield gevechten, beweerd Tyson dat hij het zelfs zal opnemen tegen de huidige WBC-wereldkampioen zwaargewicht Fury.

Tyson richt zich nu op een trilogie gevecht met Holyfield en een rematch met Lewis beide onder de speciale regels. Hoewel er nog niets is geregeld met geld dat een knelpunt blijkt te zijn, hoopt Tyson dat beide gevechten later dit jaar zullen plaatsvinden voordat hij er definitief mee stopt, aldus Tyson in zijn Hotboxin-podcast gisteren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws