Mike Tyson waarschuwt Anthony Joshua! 'Te dodelijk' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Mike Tyson waarschuwt Anthony Joshua! 'Te dodelijk'

Mike Tyson waarschuwt Anthony Joshua! 'Te dodelijk'

Mike Tyson is er van overtuigd dat Anthony Joshua een gevecht met Tyson Fury moet voorkomen. De stoten van de zigeuner bokskoning zouden wel eens te dodelijk kunnen zijn voor Joshua en zijn carrière.

Bokslegende Tyson schetste waarom hij denkt dat Fury bijna niet te verslaan is en waar Joshua's zwakke punt ligt; ,,Het is heel interessant, Joshua is een meesterlijke stoter. Maar je ziet zijn stoten aankomen, hij telegrafeert zijn stoten", zei Tyson.

,,En dat is slechts een recept voor een ramp als je tegen Tyson Fury vecht. Je stoten telegrafeert naar een man wiezo lang is als Fury, kom op." Fury versloeg Deontay Wilder in een episch trilogie gevecht, waar Mike Tyson voorstander van was voordat het een formaliteit werd.

Jaloers

Hij verklaarde: “Ik denk dat er veel grote zwaargewicht vechters in de divisie zijn. ,,Iedereen die zegt dat het een slechte divisie is, is gewoon jaloers, het is opwindend. Tyson [Fury] kan weer tegen Wilder vechten en ik vind het leuk om te zien dat jongens elkaar keer op keer bevechten, als het opwindende vechters zijn."

Hij voegde eraan toe: “Wilder heeft fouten gemaakt, maar als de fans het willen, daar draait het allemaal om. Tyson Fury is een fan vechter. De fans zijn verliefd op hem, hij heeft nu het momentum. In Engeland is Anthony Joshua een groot ding. Maar Tyson Fury heeft nu de mensen, hij heeft de massa. Ze volgen hem alsof hij een messias is.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws