Mike Tyson vs Roy Jones Jr gratis kijken (persconferentie) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Mike Tyson vs Roy Jones Jr gratis kijken (persconferentie)

Mike Tyson vs Roy Jones Jr gratis kijken (persconferentie)
Mike Tyson vs Roy Jones Jr gratis kijken (persconferentie)

Op 28 november staan boksveteranen Mike Tyson en Roy Jones Jr tegenover elkaar in de boksring na jaren afwezigheid.

‼️ GRATIS KIJKEN NAAR DE WEDSTRIJD TUSSEN TYSON EN JONES KLIK HIER ‼️

Voorafgaand aan de bokswedstrijd tussen Tyson en Jones wordt een persconferentie gehouden, deze is gratis te zien via Fite.tv op donderdag 29 oktober via live stream. Dat het een spektal dreigt te worden mag duidelijk zijn beide boksers wisten in het verleden al van wanten.

Fite.tv zal ook het Mike Tyson vs Roy Jones event uitzenden op 28 november, deze zal niet gratis zijn. Vrijdag maakte het bedrijf bekend de exclusieve rechten te hebben verkregen om uit te zenden.

Online kijken

Fans kunnen het digitale evenement kopen via FITE.tv, een van de FITE mobile / OTT / Smart TV-platforms, of rechtstreeks van de TysonOnTriller.com-website.

Het gevecht tussen Tyson en Jones is het eerste van een reeks live sportevenementen die worden geproduceerd onder Mike Tysons Legends Only League. Een sportonderneming die volledige ondersteuning en infrastructuur biedt aan 's werelds beste atleten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws