Mike Tyson rookte dikke joint voor zijn gevecht tegen Roy Jones: 'Het is gewoon wie ik ben' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Mike Tyson rookte dikke joint voor zijn gevecht tegen Roy Jones: 'Het is gewoon wie ik ben'

Mike Tyson rookte dikke joint voor zijn gevecht tegen Roy Jones: 'Het is gewoon wie ik ben'

De 54-jarige bokslegende Mike Tyson doet er niet moeilijk over. Op de vraag of hij vlak voor zijn wedstrijd met Jones blowde was Tyson duidelijk. ,,Absoluut, ja", zei hij tijdens zijn persconferentie na het gevecht.

Voordat hij de media ontmoette om zijn eerste gevecht in 15 jaar te bespreken. Had Tyson ook een dikke joint gerookt. ,,Luister, ik kan niet stoppen met roken", zei hij. ,,Ik rookte tijdens gevechten. Ik moet gewoon roken. Mijn excuses. Ik ben een roker. … Ik rook elke dag. Ik ben nooit gestopt met roken. "

Geen begin en einde

,,Het is gewoon wie ik ben", aldus Tyson. ,,Het heeft geen effect op mij vanuit een negatief standpunt. Het is gewoon wat ik doe en hoe ik ben en hoe ik zal sterven. Er is geen verklaring voor. Er is geen begin. Er is geen einde. "

Tyson en Jones streden om een ​​gelijkspel in een acht-ronden oefenduel in Staples Center in Los Angeles. De strijd werd gescoord door drie voormalige WBC-kampioenen. Achteraf kreeg het event flink wat commentaar te verwerken. Onder andere over het feit dat rapper Snoop Dog, al zuigend aan een joint optrad in de pauze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws