Mike Tyson onthult namen volgende tegenstanders: 'Eerst Roy Jones verslaan' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Mike Tyson onthult namen volgende tegenstanders: 'Eerst Roy Jones verslaan'

Mike Tyson onthult namen volgende tegenstanders: 'Eerst Roy Jones verslaan'
Mike Tyson onthult namen volgende tegenstanders: 'Eerst Roy Jones verslaan'

Mike Tyson staat open voor de strijd tegen de huidige beste zwaargewicht boksers ter wereld. Eerst Roy Jones uitschakelen maar dan wil hij andere grote namen tegenover zich.

De inmiddels 54-jarige bokslegende Tyson stapt zaterdag de ring in tegen Roy Jones Jr. Na een jarenlange afwezigheid zal 'Iron Mike' zichzelf testen. Volledig overtuigd dat Jones het onderspit zal delven. Noemt Tyson alvast namen van zijn beoogde volgende tegenstanders. En het zijn allemaal zwaargewicht kampioenen.

Alleen de besten

Niemand minder dan Tyson Fury, Deontay Wilder en Anthony Joshua staan op de bucketlist van de bokslegende. Het zullen allen liefdadigheid wedstrijden zijn die veel geld zullen opleveren. Mike Tyson, heeft ongetwijfeld een punt. Gevechten met Tyson Fury, Deontay Wilder of Anthony Joshua, zou tonnen geld inzamelen voor een goed doel.

De laatste keer dat Mike Tyson hij als prof vocht was in 2005. Hij beëindigde zijn carrière met een verliesreeks van twee gevechten. In zijn carrière was hij de voormalige WBC, WBA, IBF en The Ring zwaargewicht kampioen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws