Mike Tyson onthult met wie hij nu wil vechten: 'Ik wil om de 2 maanden de ring in'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Mike Tyson onthult met wie hij nu wil vechten: ‘Ik wil om de 2 maanden de ring in’

Mike Tyson onthult met wie hij nu wil vechten: ‘Ik wil om de 2 maanden de ring in’

Mike Tyson onthult met wie hij nu wil vechten: 'Ik wil om de 2 maanden de ring in'

Mike Tyson belooft te blijven vechten. De bokslegende zegt dat hij ‘eens in de twee maanden’ de ring in wil. Ook heeft hij zijn volgende tegenstander al op het oog.

Afgelopen weekend bewees Mike Tyson ondanks dat hij 54 jaar oud is, nog steeds in staat is om een ​​boeiend spektakel neer te zetten. Zijn boks rentree tegen Roy Jones Jr eindigde in een gelijkspel. Maar dat het boksen naar meer smaakt is duidelijk. ,,Ik wil om de 2 maanden de ring in”, zegt de bokslegende.

Als god het wil

,,Ik zeg dat ik de volgende partij nog beter zal worden”, zei Tyson op de persconferentie na het gevecht. ,,Ik had alles beter kunnen doen. Alles wat ik deed, ik had het beter kunnen doen. Als God het wil, zal ik de volgende wedstrijd beter worden. “

Een tegenstander heeft Tyson al voor ogen. “Misschien moet Evander Holyfield met me praten. Want elke keer dat mijn zakenpartners met zijn zakenpartners praten, komt het niet goed uit. ” Holyfield werd vandaag uitgedaagd door de voormalige Engelse kampioen Glenn McCrory. De Brit claimt dat Holyfield ja heeft gezegd tegen het gevecht.

Oude tempo terug

Tyson ontmoette Holyfield voor het eerst op 9 november 1996. Holyfield won die strijd in de 11e ronde TKO om Tysons WBA-zwaargewicht titel te claimen. Een rematch tussen de twee vond zes maanden later plaats. Het gevecht werd afgebroken en Holyfield won door diskwalificatie van Tyson. Dit nadat Tyson een stuk oor van Holyfield afbeet.

Toen Tyson werd gevraagd naar zijn toekomstplannen, zei de bokser dat hij graag het soort werktempo wilde benaderen dat hij had in zijn beste jaren. Waar hij ooit 15 keer in 12 maanden vocht. Deze keer zei hij dat hij zijn zinnen heeft gezet op eens in de twee maanden vechten.

Bekijk ook

Doping levensgevaarlijk! ‘Vechtsportautoriteit haalt uit’

Doping is en elke sport aanwezig en de bestrijding is niet altijd even eenvoudig.

‘Ik sloop hem!’ Holzken belooft Rus pak slaag

Nieky Holzken maakt op 26 maart zijn terugkeer naar de ONE kickboksring

Genadeklap! UFC zet vechter na 14 jaar op straat

De vechtsport organisatie koos ervoor zijn contract niet te verlengen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page