MIKE TYSON: 'Om deze reden verloor ik in 1990 mijn bokswedstrijd' Boks Nieuws
Boks Nieuws

MIKE TYSON: 'Om deze reden verloor ik in 1990 mijn bokswedstrijd'

MIKE TYSON: 'Om deze reden verloor ik in 1990 mijn bokswedstrijd'
MIKE TYSON: 'Om deze reden verloor ik in 1990 mijn bokswedstrijd'

Bokslegende Mike Tyson verloor niet veel wedstrijden, maar de partij tegen James 'Buster' Douglas in Tokio, Japan staat hem nog vers bij.

Er wordt vaak gezegd dat als topboksers verliezen zij een smoesje verzinnen om het goed te praten. Een van de voorbeelden is Deontay Wilder, die het laatste jaar de ene na de andere theorie erop los laat waarom hij in februari verloor van Tyson Fury.

Tyson die 58 bokswedstrijden had, waarvan hij er 6 verloor en 2 een no-contest waren is niet echt van de smoesjes. Toch zegt hij dat zijn bokspartij tegen James 'Buster' Douglas niet succesvol was doordat hij tevoren veel seks zou hebben gehad.

Teveel seks

"Ik had zoveel seks met die Japanse meisjes alsof ik druiven at, het kon niet op," zegt Tyson die geen blad voor de mond neemt. Topbokser Tyson had al zijn 37 gevechten gewonnen en werd aangenomen dat Douglas kanonnenvoer zou zijn. Echter verbaasde Douglas vrienden en vijand door Tyson te verslaan in de 10e ronde met een knock-out op Iron Mike.

28 november staat Tyson tegenover Roy Jones Jr in een comeback gevecht. Beide boksers trainen er hard voor en lieten tijdens de persconferentie vorige week doorschemeren elkaar niet te sparen. Een ding zal Tyson vast niet meer doen voor de wedstrijd, en dat is teveel druiven eten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws