MIKE TYSON: 'Om deze reden verloor ik in 1990 mijn bokswedstrijd'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / MIKE TYSON: ‘Om deze reden verloor ik in 1990 mijn bokswedstrijd’

MIKE TYSON: ‘Om deze reden verloor ik in 1990 mijn bokswedstrijd’

MIKE TYSON: 'Om deze reden verloor ik in 1990 mijn bokswedstrijd'

Bokslegende Mike Tyson verloor niet veel wedstrijden, maar de partij tegen James ‘Buster’ Douglas in Tokio, Japan staat hem nog vers bij.

Er wordt vaak gezegd dat als topboksers verliezen zij een smoesje verzinnen om het goed te praten. Een van de voorbeelden is Deontay Wilder, die het laatste jaar de ene na de andere theorie erop los laat waarom hij in februari verloor van Tyson Fury.

Tyson die 58 bokswedstrijden had, waarvan hij er 6 verloor en 2 een no-contest waren is niet echt van de smoesjes. Toch zegt hij dat zijn bokspartij tegen James ‘Buster’ Douglas niet succesvol was doordat hij tevoren veel seks zou hebben gehad.

Teveel seks

“Ik had zoveel seks met die Japanse meisjes alsof ik druiven at, het kon niet op,” zegt Tyson die geen blad voor de mond neemt. Topbokser Tyson had al zijn 37 gevechten gewonnen en werd aangenomen dat Douglas kanonnenvoer zou zijn. Echter verbaasde Douglas vrienden en vijand door Tyson te verslaan in de 10e ronde met een knock-out op Iron Mike.

28 november staat Tyson tegenover Roy Jones Jr in een comeback gevecht. Beide boksers trainen er hard voor en lieten tijdens de persconferentie vorige week doorschemeren elkaar niet te sparen. Een ding zal Tyson vast niet meer doen voor de wedstrijd, en dat is teveel druiven eten.

Bekijk ook

Rico Verhoeven: ‘Ik heb het verkloot’ (video)

Tijdens mijn tweede gevecht met Badr voelde ik mij mentaal niet goed

Welterusten! Boksdebutant scoort ‘KO’ van het jaar (video)

Antoine Cobb scoorde in zijn eerste prof bokswedstrijd een dikke knock-out.

Tyson Fury’s volgende gevecht in de maak! ‘In maart de ring in’

Eerder deze maand heeft de Brit met succes zijn titel verdedigd tegen Deontay Wilder in hun derde ontmoeting.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page