Mike Tyson miljoenen geboden voor blote vuist bokswedstrijd Nieuws
Nieuws

Mike Tyson miljoenen geboden voor blote vuist bokswedstrijd

Mike Tyson miljoenen geboden voor blote vuist bokswedstrijd
Mike Tyson miljoenen geboden voor blote vuist bokswedstrijd

Bokslegende Mike Tyson kan zijn spaarpot flink aanvullen mits hij Bare Knuckle gaat boksen.

Afgelopen week maakte Tyson bekend dat hij wil terugkeren naar het boksen, zij het voor liefdadigheid wedstrijden, maar toch. Video's tonen een Tyson scherper dan ooit, die zijn orkaan stootkracht toont.

Een bod ligt al op tafel om voor 1 miljoen een partij te boksen tegen Australische voetballers, echter doet bare knuckle boring organisatie BKFC er een schepje bovenop.

Blote vuist boksen is bruut

Maar liefst 20 miljoen dollar zou BKFC er voor over hebben om Tyson met de blote vuisten te laten knokken. Bare Knuckle Fighting Championship President David Feldman laat zelfs Tyson de eer zijn eigen tegenstander te kiezen.

Analisten vragen zich echter af​​ hoe effectief Tyson zou kunnen zijn als hij terugkeert naar hardcore vechten. Een bokswedstrijd met blote knokkels is bruut, maar duurt in zijn geheel slechts 10 minuten. Dat is veel korter dan de 36 minuten die je bij traditioneel boksen ziet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws