Mike Tyson: 'Logan & Jake Paul hebben het boksen gered' Nieuws
Nieuws

Mike Tyson: 'Logan & Jake Paul hebben het boksen gered'

Mike Tyson: 'Logan & Jake Paul hebben het boksen gered'

Mike Tyson is van mening dat YouTubers en broers Logan en Jan Paul de bokssport eerder redden dan schaden. De 54-jarige Tyson behoort tot de groten van de sport en heeft tijdens zijn professionele carrière verschillende wereldtitels gewonnen.

In 2005 ging Tyson met pensioen, maar keerde vorig jaar terug naar de ring voor een acht-ronde demonstratiewedstrijd tegen collega-legende Roy Jones Jr in Los Angeles. Het werd een gelijkspel via split decision waarbij het ene jurylid de voorkeur gaf aan Tyson, terwijl een andere de voorkeur gaf aan Jones.

Tyson werd gevraagd naar de boksbroers en You tube sterren Paul, en hij was van mening dat het een goede zaak is voor de sport, vooral met de aanhoudende groei van UFC. ,,Boksen was zo’n beetje een uitstervende sport. De UFC was ons aan het verslaan. Boksen is terug dankzij de YouTube-boksers", zei Tyson tegen talkSPORT.

Succesvol

(Jake) Paul is een van de weinige YouTubers die zijn begonnen met boksen en is tot nu toe ongeslagen in al zijn drie gevechten, met zijn andere twee overwinningen op AnEsonGib en voormalig ONE-kampioen weltergewicht Ben Askren. Op 28 augustus staat hij gepland om te vechten tegen voormalig UFC-kampioen weltergewicht Tyron Woodley.

Zijn oudere broer Logan is ook begonnen met boksen en zal het zondag opnemen tegen de legendarische Floyd Mayweather in het Hard Rock Stadium in Miami Gardens in een langverwacht oefengevecht. Hij nam het in 2019 eerder op tegen de Engelse YouTuber KSI, maar verloor via split decision.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws