'Mike Tyson is te bang om tegen Evander Holyfield te vechten' Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Mike Tyson is te bang om tegen Evander Holyfield te vechten'

'Mike Tyson is te bang om tegen Evander Holyfield te vechten'

Ryan Kavanaugh, de grote baas van Triller Fight Club, beweert dat Mike Tyson bang is om tegen Evander Holyfield te vechten. Holyfield (58) maakt zaterdag tegen Vitor Belfort zijn rentree tijdens Triller Fight Club Legends 2 in Florida.

Hoewel Kavanaugh denkt dat Mike Tyson bang is om tegen Evander Holyfield te vechten, lijkt het onwaarschijnlijk dat dat waar is. Tyson vocht tijdens zijn carrière twee keer tegen hem en hij vocht tegen de gevaarlijkste zwaargewichten die er waren toen hij de zwaargewicht kampioen was.

,,We weten dat hij een gevecht met Lennox Lewis probeert te organiseren", zei Kavanaugh over Tyson tegen Sky Sports. ,,Er is ons verteld dat hij bang is om tegen Evander te vechten. Er is heen en weer heisa geweest, er staat veel geld klaar voor Mike om te vechten op Thanksgiving. Ik heb uit een aantal betrouwbare bronnen vernomen dat Mike te bang is. Hij denkt dat Evander hem knock-out zou slaan."

Bang voor de KO

Mike Tyson heeft zijn volgende gevecht nog niet geboekt, maar hij is wel in verband gebracht met Lennox Lewis. Wanneer dat zal zijn, is onzeker, maar het is waarschijnlijk dat Tyson binnenkort terugkeert naar de ring. Tyson keerde afgelopen november terug naar de ring onder de vlag van Triller Fight Club Legends toen hij tegen Roy Jones Jr. vocht voor een gelijkspel.

Sindsdien heeft Tyson gezegd dat hij binnenkort in de ring zou staan, maar volgens Kavanaugh beweert hij dat Tyson Holyfield niet wil boksen omdat hij bang is om knock-out te worden geslagen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws