? MIKE TYSON TOTAAL GESLOOPT: Ik lag ‘een week in bed’ Boks Nieuws
Boks Nieuws

? MIKE TYSON TOTAAL GESLOOPT: Ik lag ‘een week in bed’

? MIKE TYSON TOTAAL GESLOOPT: Ik lag ‘een week in bed’

Bokslegende Mike Tyson zegt dat hij ‘een week in bed lag’ na zijn trainingsvideo die viraal ging.

Mike Tyson kondigde zijn comeback aan en zal het opnemen tegen Roy Jones Jr. in een demowedstrijd op 28 november. Voorafgaand aan het gevecht is Iron Mike in training, de ene na de andere video van de legende dook op, maar het kost hem veel energie.

“Ik heb die video gemaakt en ik lag een week in bed. Dat was 30 seconden en ik lag een week in bed, "Zegt Mike Tyson.Hij uploadde trainingsbeelden van een trainingssessie met MMA en bokscoach Rafael Cordeiro. Een video die viraal ging met meer dan 6,2 miljoen views.

Totaal uitgeput

Tyson, die in juni 54 werd, zag er absoluut woest uit toen hij de pads sloeg. Maar de voormalige wereldkampioen zwaargewicht boksen onthulde in een recente aflevering van de Joe Rogan Experience dat hij 'een week in bed lag' na die trainingssessie.

“Laat me je iets vertellen over (de eerste trainingsvideo). Ik heb die video gemaakt en ik lag een week in bed. Dat was 30 seconden en ik lag een week in bed. Dat was niet grappig, want het deed me beseffen dat een comeback geen kattenpis is, " aldus Tyson.

Te dik

"Ik besprak met mijn vrouw iets over mijn overgewicht", zei Tyson. "En ze zei:‘ Waarom stap je niet gewoon een kwartier per dag op de loopband? ’Maar toen ging het van een kwartier per dag naar twee uur per dag. Het werkt verslavend, "aldus Tyson.

Er werd al gewaarschuwd onder andere door de Internationale boksbond WBC voor de comeback van Tyson. Niet alleen het gebruik van extra bescherming ter voorkoming van zwaar letsel, maar ook conditioneel. Zowel Tyson als Jones zijn geen 18 meer. Dus een hoger risico blessures.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws