🎥 MIKE TYSON TOTAAL GESLOOPT: Ik lag ‘een week in bed’
Home / Nieuws / Boks Nieuws / 🎥 MIKE TYSON TOTAAL GESLOOPT: Ik lag ‘een week in bed’

🎥 MIKE TYSON TOTAAL GESLOOPT: Ik lag ‘een week in bed’

Bokslegende Mike Tyson zegt dat hij ‘een week in bed lag’ na zijn trainingsvideo die viraal ging.

Mike Tyson kondigde zijn comeback aan en zal het opnemen tegen Roy Jones Jr. in een demowedstrijd op 28 november. Voorafgaand aan het gevecht is Iron Mike in training, de ene na de andere video van de legende dook op, maar het kost hem veel energie.

“Ik heb die video gemaakt en ik lag een week in bed. Dat was 30 seconden en ik lag een week in bed, “Zegt Mike Tyson.Hij uploadde trainingsbeelden van een trainingssessie met MMA en bokscoach Rafael Cordeiro. Een video die viraal ging met meer dan 6,2 miljoen views.

Totaal uitgeput

Tyson, die in juni 54 werd, zag er absoluut woest uit toen hij de pads sloeg. Maar de voormalige wereldkampioen zwaargewicht boksen onthulde in een recente aflevering van de Joe Rogan Experience dat hij ‘een week in bed lag’ na die trainingssessie.

“Laat me je iets vertellen over (de eerste trainingsvideo). Ik heb die video gemaakt en ik lag een week in bed. Dat was 30 seconden en ik lag een week in bed. Dat was niet grappig, want het deed me beseffen dat een comeback geen kattenpis is, ” aldus Tyson.

Te dik

“Ik besprak met mijn vrouw iets over mijn overgewicht”, zei Tyson. “En ze zei:‘ Waarom stap je niet gewoon een kwartier per dag op de loopband? ’Maar toen ging het van een kwartier per dag naar twee uur per dag. Het werkt verslavend, “aldus Tyson.

Er werd al gewaarschuwd onder andere door de Internationale boksbond WBC voor de comeback van Tyson. Niet alleen het gebruik van extra bescherming ter voorkoming van zwaar letsel, maar ook conditioneel. Zowel Tyson als Jones zijn geen 18 meer. Dus een hoger risico blessures.

Bekijk ook

Vechtmachine klapt aanvallers neer

Vechtmachine klapt aanvallers neer! ‘Flying wat’ (video)

Een man (kickbokser) kreeg het voor elkaar twee aanvallers uit te schakelen die het op hem voorzien hadden.

Vechtheld Steven Seagal duikt op in Oekraïne! 'Russisch woordvoerder'

Vechtheld Steven Seagal duikt op in Oekraïne! ‘Steunt Rusland’

Seagal is bekend van zijn films en is een grootmeester in het Aikido.

Knokken in Amsterdam! 'Hoodfights gaat professional'

Knokken in Amsterdam! ‘Hoodfighters delen zware klappen uit’ (video)

Hoodfights lijken steeds populairder en professioneler te worden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page