MIKE TYSON GROTER DAN GOD: ‘als ik faal, ga ik dood’ Boks Nieuws
Boks Nieuws

MIKE TYSON GROTER DAN GOD: ‘als ik faal, ga ik dood’

MIKE TYSON GROTER DAN GOD: ‘als ik faal, ga ik dood’

Mike Tyson beweert dat hij de grootste vechter is sinds de conceptie van God. Over zijn comeback zegt hij ‘als ik faal, ga ik dood’.

Bescheidenheid is Mike Tyson niet aan te meten, sterker nog de bokslegende zegt dat hij zelfs God overstijgt. Met duivelse snelheid si hij te zien in training video's in voorbereiding op zijn comeback. Waar hij echter zelf van zegt lang van te moeten herstellen.

Tyson komt uit pensioen 15 jaar, om het tegen Roy Jones Jr. op te nemen in een oefenwedstrijd op 28 november. Velen hebben zich afgevraagd of het goed is dat twee mannen met een gecombineerde leeftijd van 105 jaar gaan vechten.

Groter dan God

Bij zowel Mike Tyson als Roy Jones Jr. lijkt er geen twijfel, wat nou niet vechten we gaan er met volle overgave in. Tyson zei: "Alles wat ik doe, ik stop er zoveel in. Als ik faal, ga ik dood. Hoeveel mensen doen dat? Dat is wat ik graag doe. Weet je, ik ben de grootste vechter sinds de conceptie van God. Hoe kan ik deze kans niet aangrijpen?"

Niet iedereen is het eens met de opschepperij van Tyson, bokslegende Floyd Mayweather, die een record heeft van 50-0. Noemde Tyson niet eens op zijn lijst met beste boksers van de eeuw. Maar de 54-jarige Tyson blijft volhouden dat zijn talent om mensen in de ring te vernietigen puur hemels is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws