MIKE TYSON: 'Gevecht tegen Roy Jones geen mietjes partij' Boks Nieuws
Boks Nieuws

MIKE TYSON: 'Gevecht tegen Roy Jones geen mietjes partij'

MIKE TYSON: 'Gevecht tegen Roy Jones geen mietjes partij'
MIKE TYSON: 'Gevecht tegen Roy Jones geen mietjes partij'

Bokslegende Mike Tyson zegt dat hij het niet rustig aan zal doen tegen Roy Jones Jr. ‘Ik ben één en al snelheid en Roy zal daar mee te maken krijgen’

Mike Tyson keert in september officieel terug naar de boksring. Op donderdag sloot de 54-jarige Mike Tyson een comeback deal. Hij zal tegen de 51-jarige Roy Jones Jr. vechten in een oefenwedstrijd van acht ronden. Op 12 september om 21.00 uur.

De strijd zal deel uitmaken van een drie uur durend evenement dat muzikale uitvoeringen zal bevatten die "Frontline Battle" wordt genoemd en die zal worden uitgezonden op de sociale media-app Triller.

Grote namen

Het evenement zal een undercard en live muzikale optredens van topartiesten bevatten. Triller wordt ondersteund door grote sterren zoals Snoop, Lil Wayne, Future, The Weeknd, Pitbull, Marshmello en meer.

Tijdens een gesprek met Max Kellerman over First Take om het gevecht te promoten, stond Tyson erop dat hij het niet gemakkelijk zou maken tegen Roy Jones. "We zijn allebei ervaren vechters. We weten hoe we voor onszelf moeten zorgen … het komt wel goed. Geloof me. "

Echt knokken

"Ik wil 100% van Mike Tyson in de ring zijn … Ik ben een beginner in het rustig aan doen. Ik weet niet hoe ik het op die manier moet doen. Ik ben één snelheid, vooruit. Ik weet het niet, Roy zal daar gewoon mee te maken krijgen. "

Het oefengevecht gaat deel uitmaken van de nieuwe competitie van Tyson, de 'Legends Only League'. Deze is erop gericht dat oudere atleten tegen elkaar kunnen competeren. Er zal bij het gevecht van Tyson geen jury zijn. Als er iemand gewond raakt wordt de wedstrijd direct gestaakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws