Home / Nieuws / Boks Nieuws / Mike Tyson gebruikt steroïden voor zijn comeback training

Mike Tyson gebruikt steroïden voor zijn comeback training

Russische MMA-vechter Sergei Kharitov zegt dat de ongelooflijke lichaamsbouw van Mike Tyson komt door het gebruik van steroïden.

De Russische MMA-vechter Sergei Kharitov heeft zijn overtuiging uitgesproken dat de ongelooflijke lichaamsbouw van Mike Tyson op onnatuurlijk wijze is ontstaan. En het gevolg is van het feit dat de Tyson steroïden nam.

In een gesprek met de Russische krant Sport Express stelt Kharitov: ‘Hoe had hij anders in min of meer topvorm kunnen komen? Alleen op steroïden, er is geen andere optie”.Kharitov zegt dat hij ermee heeft ingestemd om met Tyson te vechten. Als hem dat wordt aangeboden.

Zelf ook gebruikt

“Er zal geen dopingcontrole zijn (als we vechten) ‘, zei Kharitov over de 53-jarige Tyson. ‘Hij heeft testosteron ingenomen en een soort gezondheidsproducten. Daarvoor is hier geen wrok jegens Tyson. Hij is 53 jaar oud. Hoe kon hij anders in min of meer topvorm zijn gekomen? Alleen door steroïden is er geen andere optie. “

Kharitov kwam een ​​tijdje terug in het nieuws en zei dat hij het coronavirus wilde oplopen, zodat hij kon “voelen” hoe het is. De Russische vechter geeft vrijelijk toe dat hij tijdens zijn jonge jaren illegale stimulerende middelen zoals nandrolon gebruikte.

Grote held

“Heb ik ooit supplementen genomen? Ja, in het leger, ‘zei hij. ‘Toen iedereen alle verschillende tablets probeerde. In mijn derde of vierde jaar, toen iedereen met gewichten trainde, brachten mijn vrienden nandrolon mee. Ik heb mezelf ingespoten om er goed uit te zien. Ik herinner me dat mijn spieren rotsen waren. “

Kharitov zegt dat hij het gebruik van verboden middelen heeft opgegeven. Maar de MMA-vechter wil Tyson wel proberen. Het lijkt erop dat zijn kansen om het gevecht te krijgen erg klein zijn. En heeft Kharitov geen enkel bewijs om zijn bewering te staven.

Bekijk ook

Mike Tyson uitgedaagd door voormalig UFC-kampioen

Bokslegende Mike Tyson maakt zich op voor een sensationele terugkeer naar de ring, 14 jaar ...

STILTE DOORBROKEN: Bellator MMA keert 24 juli terug met event

Op het Bellator MMA-front was het de afgelopen maanden stil, maar dat kan in de ...

GLORY brengt kickbokswedstrijden op regionale zenders

Hoe stil het nog is voor een aankondiging van nieuwe events en plannen bij GLORY ...