Mike Tyson gebruikt steroïden voor zijn comeback training – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Mike Tyson gebruikt steroïden voor zijn comeback training

Mike Tyson gebruikt steroïden voor zijn comeback training

Russische MMA-vechter Sergei Kharitov zegt dat de ongelooflijke lichaamsbouw van Mike Tyson komt door het gebruik van steroïden.

De Russische MMA-vechter Sergei Kharitov heeft zijn overtuiging uitgesproken dat de ongelooflijke lichaamsbouw van Mike Tyson op onnatuurlijk wijze is ontstaan. En het gevolg is van het feit dat de Tyson steroïden nam.

In een gesprek met de Russische krant Sport Express stelt Kharitov: ‘Hoe had hij anders in min of meer topvorm kunnen komen? Alleen op steroïden, er is geen andere optie”.Kharitov zegt dat hij ermee heeft ingestemd om met Tyson te vechten. Als hem dat wordt aangeboden.

Zelf ook gebruikt

“Er zal geen dopingcontrole zijn (als we vechten) ‘, zei Kharitov over de 53-jarige Tyson. ‘Hij heeft testosteron ingenomen en een soort gezondheidsproducten. Daarvoor is hier geen wrok jegens Tyson. Hij is 53 jaar oud. Hoe kon hij anders in min of meer topvorm zijn gekomen? Alleen door steroïden is er geen andere optie. “

Kharitov kwam een ​​tijdje terug in het nieuws en zei dat hij het coronavirus wilde oplopen, zodat hij kon “voelen” hoe het is. De Russische vechter geeft vrijelijk toe dat hij tijdens zijn jonge jaren illegale stimulerende middelen zoals nandrolon gebruikte.

Grote held

“Heb ik ooit supplementen genomen? Ja, in het leger, ‘zei hij. ‘Toen iedereen alle verschillende tablets probeerde. In mijn derde of vierde jaar, toen iedereen met gewichten trainde, brachten mijn vrienden nandrolon mee. Ik heb mezelf ingespoten om er goed uit te zien. Ik herinner me dat mijn spieren rotsen waren. “

Kharitov zegt dat hij het gebruik van verboden middelen heeft opgegeven. Maar de MMA-vechter wil Tyson wel proberen. Het lijkt erop dat zijn kansen om het gevecht te krijgen erg klein zijn. En heeft Kharitov geen enkel bewijs om zijn bewering te staven.

Bekijk ook

Verraadt van Macho Man Randy Savage Zorgde Voor carrière Switch Jerry Lawler

De spanning was echter zo hoog dat er niet langer genoeg ruimte meer was voor beiden

McGregor zegt zoontje (3) kind terug te slaan, boze reacties ouders

Conor McGregor ligt onder vuur door een video die hij online plaatste

🎥 MMA-debuut topbokser Claressa Shields op 10 juni

Shields topbokser en de regerend WBC en WBO licht middengewicht kampioen, is klaar voor haar eerste MMA-wedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page