MIKE TYSON: ‘De goden sporen mij aan tot oorlog in de ring’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / MIKE TYSON: ‘De goden sporen mij aan tot oorlog in de ring’

MIKE TYSON: ‘De goden sporen mij aan tot oorlog in de ring’

MIKE TYSON: 'De goden sporen mij aan tot oorlog in de ring'

Bokslegende Mike Tyson zegt dat de stemmen uit het verleden hem aansporen om uit zijn winterslaap te komen, en terug te gaan naar de ring voor oorlog.

Mike Tyson zegt dat hij terugkeert naar het boksen nadat de ‘goden van de oorlog’ hem hadden verteld dat hij nog wat werk te doen had. Op 28 november treft Mike Tyson mede boksveteraan Roy Jones Jr in de ring. Met zijn 54 jaar zegt Tyson dat men hem niet moet onderschatten. “ik ga oorlog voeren,” zegt Iron Mike dan ook.

“Oude kerels, dat woord slaat nergens op”, zei Tyson. “Oud? Dit is gewoon een nieuwe tijd, een nieuwe denkperiode in ons leven. Dit is wat we willen doen. Soms brengen de oorlogsgoden je tot leven en zeggen ze: “Je moet meer doen. Nu zou ik het niet doen als ik me hier niet op had voorbereid,” aldus Tyson.

Het is oorlog

Het gevecht tussen Tyson en Jones Jr. vindt plaats in het Staples Center in Los Angeles, Tyson en voelt zich helemaal op zijn gemak en zegt dat hij een echte show zal geven. “Mijn vaardigheden zijn hiervoor goed genoeg”, zei Tyson. “Goed genoeg om acht ronden te vechten.”

Zowel Tyson als Jones gaven al aan dat zij komen om oorlog te voeren in de ring. Niks demogevecht echt knokken is wat beide boksers al duidelijk maakten. Tyson loopt zelfs al op de zaken vooruit en zie al een derde gevecht met oude vijand Evander Holyfield voor zich.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page