Mike Tyson belooft Jake Paul pak slaag tijdens comeback-gevecht
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Mike Tyson belooft Jake Paul pak slaag tijdens comeback-gevecht

Mike Tyson belooft Jake Paul pak slaag tijdens comeback-gevecht

Mike Tyson belooft Jake Paul pak slaag tijdens comeback-gevecht

Jake Paul, de boksende YouTube ster zegt zich omhoog te trainen tot zwaargewicht voor een gevecht met Mike Tyson. Bokslegende Tyson zegt echter dat Paul niet op genade hoeft te rekenen ook al zijn de twee goede vrienden.

Eenmaal in de boksring zal de vriendschap tussen Paul en Tyson verdwijnen, zo belooft de bokslegende. Paul zegt er klaar voor te zijn om naar zwaargewicht te gaan en daar de bokslegende te treffen. Tyson heeft volgehouden dat hij niets weet over een gevecht met Jake.

Maar onlangs in zijn podcast ‘Hotboxin’ gaf de 55-jarige een waarschuwing aan beide broers Paul in afwachting van mogelijke gevechten. ,,Ik sla ze verdomme knock-out, ik kom rechtstreeks op ze af”, zei Tyson. Paul mag dan wel een aantal wedstrijden hebben gewonnen maar hij moet nog een tegenstander van klasse treffen. Ook wordt gezegd dat zijn wedstrijden opgezet spel zouden zijn.

Geen nut

Toch houdt Tyson een slag om de arm; ,,Ik ga ze ook niet onderschatten, maar ik zal in vorm zijn, dat is wat je moet doen, in vorm zijn. Ik denk dat ik met 30 dagen trainen tegen iedereen kan vechten, 30 dagen boksen. Als ik elke dag in de sportschool aan het boksen ben, hoef ik me geen zorgen te maken over mijn dieet, ik eet wat ik wil”, aldus Tyson.

Fans vragen zich ondertussen af wat het nut zou zijn van een gevecht tussen Paul en Tyson. Veel eer is er niet mee te behalen. Het zal eerdere een goede aanvulling zijn voor de bankrekening van beide sterren. Of de echte boksfans zitten te wachten op een dergelijk gevecht is dan ook de vraag.

Bekijk ook

'Wat een knock-out! NL-vechter Hooi trapt rivaal aan diggelen (video)

‘Wat een knock-out! NL-vechter Hooi trapt rivaal aan diggelen (video)

Brian Hooi scoorde gisteravond een knock-out van jewelste

Thaiboksen: Lukkes en Granville strijden om Caribische titel

Thaiboksen: Lukkes en Granville strijden om Caribische titel

Vechters Ole Lukkes en John Granville, zullen het opnemen tegen een Arubaanse en respectievelijk een Mexicaanse tegenstander.

'McGregor vernederen in de UFC-kooi was top!' Khabib over beste carrière moment

‘McGregor vernederen in de UFC-kooi was top!’ Khabib over beste carrière moment

Khabib Nurmagomedov UFC Hall of Famer en voormalig kampioen, noemt de overwinning op Conor McGregor als topcarrière moment.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page