Mike Tyson belooft Jake Paul pak slaag tijdens comeback-gevecht Boks Nieuws
Boks Nieuws

Mike Tyson belooft Jake Paul pak slaag tijdens comeback-gevecht

Mike Tyson belooft Jake Paul pak slaag tijdens comeback-gevecht

Jake Paul, de boksende YouTube ster zegt zich omhoog te trainen tot zwaargewicht voor een gevecht met Mike Tyson. Bokslegende Tyson zegt echter dat Paul niet op genade hoeft te rekenen ook al zijn de twee goede vrienden.

Eenmaal in de boksring zal de vriendschap tussen Paul en Tyson verdwijnen, zo belooft de bokslegende. Paul zegt er klaar voor te zijn om naar zwaargewicht te gaan en daar de bokslegende te treffen. Tyson heeft volgehouden dat hij niets weet over een gevecht met Jake.

Maar onlangs in zijn podcast 'Hotboxin' gaf de 55-jarige een waarschuwing aan beide broers Paul in afwachting van mogelijke gevechten. ,,Ik sla ze verdomme knock-out, ik kom rechtstreeks op ze af", zei Tyson. Paul mag dan wel een aantal wedstrijden hebben gewonnen maar hij moet nog een tegenstander van klasse treffen. Ook wordt gezegd dat zijn wedstrijden opgezet spel zouden zijn.

Geen nut

Toch houdt Tyson een slag om de arm; ,,Ik ga ze ook niet onderschatten, maar ik zal in vorm zijn, dat is wat je moet doen, in vorm zijn. Ik denk dat ik met 30 dagen trainen tegen iedereen kan vechten, 30 dagen boksen. Als ik elke dag in de sportschool aan het boksen ben, hoef ik me geen zorgen te maken over mijn dieet, ik eet wat ik wil", aldus Tyson.

Fans vragen zich ondertussen af wat het nut zou zijn van een gevecht tussen Paul en Tyson. Veel eer is er niet mee te behalen. Het zal eerdere een goede aanvulling zijn voor de bankrekening van beide sterren. Of de echte boksfans zitten te wachten op een dergelijk gevecht is dan ook de vraag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws