Mike Tyson belooft botten Roy Jones te breken (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Mike Tyson belooft botten Roy Jones te breken (video)

Mike Tyson belooft botten Roy Jones te breken (video)
Mike Tyson belooft botten Roy Jones te breken (video)

Mike Tyson heeft beloofd echte schade aan te richten aan Roy Jones Jr. Dit terwijl het comeback gevecht van beiden een oefenwedstrijd zou zijn.

De acht rondes bokswedstrijd tussen de twee 50-plus bokslegendes staat gepland voor 28 november in Californië. Meekijken kan alleen exclusief worden vertoond op entertainment platform Triller.

Alhoewel gezegd wordt dat het een oefenwedstrijd is, lijkt Tyson het gevecht meer dan serieus te nemen. Ook Jones zal het beschouwen als een echt gevecht. Zo liet hij blijken in een video.

Het moet pijn doen

Bezorgde fans en zelfs internationale boksbond WBC pleiten voor veiligheid. Maar van de fluwelen handschoentjes aanpak zijn Tyson en Jones dus niet. Zelfs Andy Foster, uitvoerend directeur van de California State Athletic Commission is uiterst bezorgd.

Te oordelen naar zijn opmerkingen in The Dan Patrick Show, kreeg Tyson de zorgen niet echt mee. Hij beloofde zijn mede-veteraan Jones Jr geen genade te tonen. En zelfs op zoek te gaan naar de knock-out of zijn botten te breken. Dat belooft nog wat….

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws