Midden-Oosten wil bokswedstrijd McGregor vs Pacquiao niet Boks Nieuws
Boks Nieuws

Midden-Oosten wil bokswedstrijd McGregor vs Pacquiao niet

Midden-Oosten wil bokswedstrijd McGregor vs Pacquiao niet

De manager van Conor McGregor's aartsvijand Khabib Nurmagomedov zegt dat het zeer onwaarschijnlijk is dat het gevecht met Pacquiao in het Midden-Oosten plaats zal vinden. Ali Abdelaziz, zegt dat de Ier McGregor niet op steun zal hoeven reken van landen in die regio.

Zwaar beledigd

McGregor en Pacquiao zijn in gesprek om elkaar later dit jaar of begin 2021 in de ring te ontmoeten. Als locatie werd het Midden-Oosten genoemd. Echter zegt Abdelaziz dat niemand zaken wil doen met McGregor, omdat men loyaal is aan Khabib. Voorafgaande aan hun strijd tijdens UFC 229 in 2018 beledigde McGregor Khabib onder andere om zijn Islamitische geloof.

Dat is niet goed aangekomen in het Midden-Oosten. "Mensen zijn niet perfect, maar jij bent wel de laatste klootzak waar mensen uit Saoedi-Arabië en Abu Dhabi zaken mee zouden doen", schreef Abdelaziz op twitter. "Vooral na alles wat je zei over moslims, het beledigen van ouders, gezinnen enz."

Geld praat

"Het Saoedische volk en het Saoedische leiderschap zijn loyaal aan Khabib. Onthoud dat jij sprak over de vrouw van Khabib, haar vergeleek met een handdoek, over de religie van de man, en vader. Onze mensen zijn loyaal aan elkaar", voegde hij eraan toe.

Of landen uit het Midden-Oosten inderdaad voor een gevecht tussen McGregor en Pacquiao lijkt niet waarschijnlijk. Er zijn namelijk miljoenen te verdienen met het gevecht, de clash tussen McGregor en Floyd Mayweather in 2017 leverde meer dan 170 miljoen dollar op. De overige inkomsten niet meegerekend waarvan de landen zouden kunnen profiteren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws