Midden-Oosten wil bokswedstrijd McGregor vs Pacquiao niet
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Midden-Oosten wil bokswedstrijd McGregor vs Pacquiao niet

Midden-Oosten wil bokswedstrijd McGregor vs Pacquiao niet

De aanstaande bokswedstrijd tussen UFC ster Conor McGregor en bokslegende Manny Pacquiao zal niet in het Midden-Oosten plaatsvinden.

De manager van Conor McGregor’s aartsvijand Khabib Nurmagomedov zegt dat het zeer onwaarschijnlijk is dat het gevecht met Pacquiao in het Midden-Oosten plaats zal vinden. Ali Abdelaziz, zegt dat de Ier McGregor niet op steun zal hoeven reken van landen in die regio.

Zwaar beledigd

McGregor en Pacquiao zijn in gesprek om elkaar later dit jaar of begin 2021 in de ring te ontmoeten. Als locatie werd het Midden-Oosten genoemd. Echter zegt Abdelaziz dat niemand zaken wil doen met McGregor, omdat men loyaal is aan Khabib. Voorafgaande aan hun strijd tijdens UFC 229 in 2018 beledigde McGregor Khabib onder andere om zijn Islamitische geloof.

Dat is niet goed aangekomen in het Midden-Oosten. “Mensen zijn niet perfect, maar jij bent wel de laatste klootzak waar mensen uit Saoedi-Arabië en Abu Dhabi zaken mee zouden doen”, schreef Abdelaziz op twitter. “Vooral na alles wat je zei over moslims, het beledigen van ouders, gezinnen enz.”

Geld praat

“Het Saoedische volk en het Saoedische leiderschap zijn loyaal aan Khabib. Onthoud dat jij sprak over de vrouw van Khabib, haar vergeleek met een handdoek, over de religie van de man, en vader. Onze mensen zijn loyaal aan elkaar”, voegde hij eraan toe.

Of landen uit het Midden-Oosten inderdaad voor een gevecht tussen McGregor en Pacquiao lijkt niet waarschijnlijk. Er zijn namelijk miljoenen te verdienen met het gevecht, de clash tussen McGregor en Floyd Mayweather in 2017 leverde meer dan 170 miljoen dollar op. De overige inkomsten niet meegerekend waarvan de landen zouden kunnen profiteren.

Bekijk ook

Bokswedstrijd Vyacheslav Datsik tegen Alexander Emelianenko

Bokswedstrijd tussen neonazi en veroordeelde verkrachter geboekt

Een Russische bokspromotor heeft een gevecht geboekt tussen de twee beruchte vechters.

UFC-vechter ontsnapt wederom aan de dood: ‘Bloedde bijna leeg’

Weer een bijna-doodervaring.

Beruchte T-34 slaat 2 dikzakken ‘KO’ in MMA-gevecht (video)

Daniyal Elbaev is gebouwd als een Russische Tank en daar heeft hij zijn bijnaam"T-34" aan te danken.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page