Mexicaanse zwaargewicht oorlog: Andy Ruiz vs Chris Arreola Nieuws
Nieuws

Mexicaanse zwaargewicht oorlog: Andy Ruiz vs Chris Arreola

Mexicaanse zwaargewicht oorlog: Andy Ruiz vs Chris Arreola

Andy Ruiz en Chris Arreola zullen zaterdag de boks fans op de punten van hun stoelen hebben zitten. Ruiz die terugkeert na anderhalf jaar inactiviteit zal een Mexicaans onderonsje uitvechten in het Dignity Health Sports Park in Carson, Californië.

Voormalig kampioen Ruiz heeft niet meer gevochten sinds hij in december 2019 de wereldtitels verloor die hij zes maanden eerder had gepakt van Anthony Joshua. Arreola komt ook voort uit een verlies en een nog langere inactiviteit, aangezien hij niet meer heeft gevochten sinds augustus 2019, toen hij van Adam Kownacki verloor.

Transformatie

Ruis keert terug met een verrassende lichaamsbouw na te zijn getraind door de grote Eddy Reynoso die ook ‘Canelo Álvarez’ traint en die de pers verzekerde: ‘Je zult een nieuwe Andy Ruiz zien, zowel fysiek als mentaal. Ze zullen hem weer kampioen zien worden."

Er wordt veel verwacht van het gevecht die wellicht indien Ruiz wint van Arreola voor de voormalige kampioen een weg naar een titel opent. Ruiz wordt als zware favoriet aangemerkt voor het gevecht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws