Melvin Manhoef komt met 1e Influencer Bokstoernooi ter wereld Boks Nieuws
Boks Nieuws

Melvin Manhoef komt met 1e Influencer Bokstoernooi ter wereld

Melvin Manhoef komt met 1e Influencer Bokstoernooi ter wereld

Aankomende zondag 31 oktober staat Boxing Influencers gepland met een bomvolle Fightcard. Het evenement one de vlag van vechtlegende Melvin Manhoef komt met het allereerste Bokstoernooi ter wereld onder Influencers.

Wie wint 2 bokswedstrijden op 1 avond? Dit is de pay-off voor een groots evenement welke via Pay Per View te bekijken is. Manhoef organiseert al geruime tijd Influencer boks evenementen en met groot succes. Zondag is het zover en staat zelfs de zoon van kickbokslegende Nieky Holzken, Geraldo in de ring.

Bekende namen

Onder de bekende namen zijn onder andere Charly Luske, de bekende zanger en acteur. Ook zal er een heus toernooi plaatsvinden waar de boksers meerdere keren in actie zullen komen op een avond. ,,Het wordt een groots event", zegt Manhoef tegen onze redactie. ,,Het trekt veel publiek en mensen kunnen vanuit huis mee kijken. "

De vorige Influencer evenement van Manhoef waren zeer populair onder de fans en de volgers van de Influencers, deze zien hun idealen graag in actie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws