Mega metamorfose bokskoning Fury in aanloop gevecht met Joshua Nieuws
Nieuws

Mega metamorfose bokskoning Fury in aanloop gevecht met Joshua

Mega metamorfose bokskoning Fury in aanloop gevecht met Joshua

Tyson Fury is hard in training voor zijn eerste ontmoeting met Anthony Joshua. De twee Britse bokskoningen zullen dit jaar twee keer de ring met elkaar delen. Fury ziet er ongelooflijk strak uit voor het gevecht met rivaal Joshua.

Tyson Fury lijkt in een ongelooflijke vorm te verkeren voorafgaand aan zijn zwaargewicht confrontatie met Anthony Joshua in de zomer. Nu Fury claimde recentelijk te zijn gestopt met trainen, alleen nog maar bier te drinken, ligt zo'n beetje de hele sportmedia in de bosjes om een glimp op te vangen van de Brit.

Geen grappen

,,Ik ben momenteel gestopt met trainen, ik ben op vakantie", zei Fury in een interview met iFL TV. Ik drink op het moment tussen de acht, tien, twaalf liter pils per dag. Maar ik eet niet, dus ik krijg mijn calorieën via alcohol. Ik heb getraind en getraind en getraind zonder vooruitgang, dus ik ik geniet van mijn vrije tijd. "

Bokspromotor Eddie Hearn, die tevens de manager is van Joshua houdt een slag om de arm. Verwijzend naar Fury's opmerkingen over zijn drankavonturen, zei Hearn: ,,Je weet het nooit echt met Tyson. Het zouden hersenspelletjes kunnen zijn. Hij zou een slechte dag kunnen hebben. Hij zou een beetje pissig kunnen zijn. Of hij kan een grapje maken. "

Aan de foto's te oordelen maakt Fury geen grappen maar werkt deze zich in het zweet om klaar te zijn voor Joshua.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws