McGregor gaat zwaar klappen krijgen van Jake Paul! Trainer overtuigd
Home / Nieuws / Boks Nieuws / McGregor gaat zwaar klappen krijgen van Jake Paul! Trainer overtuigd

McGregor gaat zwaar klappen krijgen van Jake Paul! Trainer overtuigd

McGregor gaat zwaar klappen krijgen van Jake Paul! Trainer overtuigd

Jake Paul heeft absoluut een kans om Conor McGregor te verslaan in het boksen. Zo zegt de bekende vecht coach Javier Mendez. Mendez is de oude coach van voormalig UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomeov.

In een recent interview werd Mendez gevraagd hoe hij denkt dat een bokswedstrijd tussen McGregor en Paul zou verlopen. Volgens de oude coach gelooft hij dat Paul verschillende voordelen heeft in een bokswedstrijd tegen McGregor, en hij legde uit waarom.

,,Jake Paul heeft zoveel voordelen op Conor. Grootte is er een van, en het feit dat hij al meer dan drie jaar bokst met echt goede boksprofessionals die weten wat ze doen. Dus nee, hij hoeft helemaal niet bang te zijn voor Conor”, zei Mendez.

Wegblijven bij gevaar

,,In plaats daarvan moet Paul mensen als Canelo Alvarez vrezen. Deze zou hem gewoon in één ronde kapot slaan, het zou gênant zijn. Hij heeft geen kans tegen dat soort jongens, hij zou echt uit zijn buurt moeten blijven, maar tegen Conor heeft hij absoluut een kans.”

Paul is op dit moment een van de grootste sterren in vechtsporten en McGregor ook. Dus hoe gek dit gevecht op papier ook klinkt, er zijn redenen waarom het zou kunnen gebeuren als McGregor terugkeert van zijn gebroken been.

,,Als we naar de twee kijken, heeft Jake grote voordelen in grootte en kracht. Ja, hij heeft geen vechtervaring, maar hij bokst al heel lang alleen maar. Conor is niet strikt aan het boksen geweest. en heeft veel verloren, dit doet wat met je”, aldus Mendez.

Bekijk ook

Rico rivaal staat op! ‘Glory, teken deze kickbokser’ (video)

Rico Verhoeven vocht afgelopen weekend een monster gevecht uit met Jamal Ben Saddik.

UFC’er Costa geeft blessure de schuld voor missen gewicht

Paulo Costa vs Marvin Vettori is misschien wel het grootste verhaal dat uit UFC Vegas 41 dit weekend kwam.

Doodsklap! Senegalese reus ‘KO’ door sterkste man (video)

Mariusz Pudzianowski sloeg met een ware doodsklap 'Bombardier' ​uit Senegal knock-out

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page