McGregor belooft Mayweather af te maken in rematch
Home / Nieuws / Boks Nieuws / McGregor belooft Mayweather af te maken in rematch

McGregor belooft Mayweather af te maken in rematch

McGregor belooft Mayweather af te maken in rematch

Het lijkt erop dat een rematch tussen Conor McGregor en Floyd Mayweather nog steeds in het verschiet ligt. Op 45-jarige leeftijd, toert Floyd Mayweather Jr. nog steeds de wereld rond. Maakt tegenstanders er gek uit en haalt cheques van meerdere miljoenen dollars op.

Sinds hij stopte met professioneel boksen, heeft Mayweather deelgenomen aan demonstratiewedstrijden tegen influencers, kleinere kickboksers/MMA-vechters of een combinatie van beide.

Niet stoppen

Door deze gevechten kon Mayweather nog steeds een zeer goed leven leiden met relatief geen risico’s en de wereldkampioen met vijf gewichten vertoont geen tekenen van stoppen. Mayweather heeft onlangs aangedrongen op een rematch van McGregor na zijn gevecht op 13 november tegen YouTuber Deji.

,,Ik wil er dit weekend naar toe gaan en plezier hebben”, zei Mayweather. “Dan heb ik in november nog een oefenpot in Dubai en in 2023 ik en Conor McGregor. ,,We weten niet of het een oefenrondje wordt of een echt gevecht. Maar er is over beide gesproken. Ik heb liever een oefenwedstrijd. “

Maak hem af

McGregor was er als de kippen bij om te reageren op zijn oud-rivaal via een omweg. Door op een tweet van boksster Claressa shields te reageren. ,Je hebt veel meer gif dan Floyd”, zei McGregor.

,,Ik versla Floyd als we een rematch hebben. De waarheid is dat ik het was die hem de eerste rondes droeg terwijl hij pitty patty speelde. Elke stoot die ik uitdeelde. Van lichaam tot hoofd speelde ik pingpong. Ik kom er met volle kracht in en maak ik een einde aan Floyd zijn leven.”

Bekijk ook

'Vechten schijterd of je titel wordt afgepakt!' Kampioen Arjan Bhullar onder druk gezet door ONE Championship

‘Vechten schijterd of je titel wordt afgepakt!’ Kampioen onder druk gezet door vechtsportbond

Ik denk dat hij bang is en hij koopt alle tijd

Rematch Nabiyev vs Semeleer! 'Laat ze nog een keer vechten'

Rematch Nabiyev vs Semeleer! ‘Laat ze nog een keer vechten’

Vrijwel direct bood Semeleer....

Jake Paul biedt UFC's Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

Jake Paul biedt UFC’s Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

De inzet is $ 1 miljoen als Pimblett wint

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page