McBride (47): 'Ik sla eerst Holyfield "KO" en pak dan Tyson' Nieuws
Nieuws

McBride (47): 'Ik sla eerst Holyfield "KO" en pak dan Tyson'

McBride (47): 'Ik sla eerst Holyfield "KO" en pak dan Tyson'

Kevin McBride, 47, zegt dat hij de 58-jarige Evander Holyfield zal uitschakelen om een herkansing op te zetten met de 54-jarige Mike Tyson. De Ier die Mike Tyson naar zijn pensioen sloeg zit een herkansing met 'Iron Mike" wel zitten.

De Ier McBride, zal op 5 juni boksen tegen Holyfield in een demo gevecht, het plan is volgens de 47-jarige McBride is om de 58-jarige Holyfield te verslaan en vervolgens een herkansing te krijgen met de 54-jarige Tyson.

Kans van mijn leven

,,Ja, Holyfield komt om te slopen en ik kom om hetzelfde met hem te doen. Dit is een echt gevecht", vertelde McBride aan Boxing News over het aanstaande gevecht. Het zijn acht ronden en slechts twee minuten, maar het is geen demo. Dit is de kans van je leven voor mij. Eigenlijk is het voor mij de tweede kans van mijn leven. Een gevecht met Tyson moet er na komen."

McBride vocht acht keer na het verslaan van Tyson en verloor vijf keer. Beide vechters vochten voor het laatst in 2011, waarbij McBride in vier rondes verloor van Mariusz Wach en Holyfield Brian Neilson versloeg. Het was 10 jaar geleden uitzonderlijk duidelijk dat McBride en Holyfield hun beste tijd ver voorbij waren. Maar nu het beste van zichzelf lijken te verwachten. en willen laten zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws