Mayweather wil Joshua trainen voor zijn gevecht tegen Fury - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Mayweather wil Joshua trainen voor zijn gevecht tegen Fury

Mayweather wil Joshua trainen voor zijn gevecht tegen Fury

Mayweather wil Joshua trainen voor zijn wedstrijd tegen Fury

Floyd Mayweather wil Anthony Joshua trainen voor zijn wedstrijd tegen Tyson Fury later dit jaar. Joshua, de IBF, WBA en WBO-kampioen, heeft een contract getekend voor twee gevechten tegen Fury, de WBC titelhouder.

Bokslegende Mayweather komt met het nieuws dat hij de Brit Anthony Joshua wil trainen. Mayweather en Joshua zijn goede vrienden en de Amerikaan wil er alles aan doen om de Brit te zien slagen tegen Fury.

Voorafgaand aan het gevecht heeft Mayweather gezegd dat hij van plan is om nauw samen te werken met zijn vriend Joshua. ,,Anthony Joshua heeft veel ervaring, ook Tyson Fury heeft veel ervaring,” vertelde Mayweather aan Rob Moore op zijn Disruptive Entrepreneur-podcast.

Interessant gevecht

Over Fury heeft Mayweather lovende woorden; ,,Ik heb Tyson Fury een paar keer ontmoet, geweldige kerel, erg interessant, na het gevecht zie ik hem graag zingen”, zei Mayweather. Fury staat er om bekend de microfoon te grijpen na de wedstrijd en een riedeltje te zingen.

Over een eventuele uitslag van de als ‘The Battle of Britain’ aangemerktebokscalsh zegt Mayweather; ,,Het is een zeer intrigerende matchup, je kunt nooit zeggen wat er gaat gebeuren in de bokssport. “

Bekijk ook

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Laffe actie! Oude man vangt klappen na mep (video)

Excessief geweld is iets wat je steeds vaker ziet

UFC-ster McGregor weer bouwvakker! ‘Terug naar zijn roots’

Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en gaat hij terug naar roots als bouwvakker.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page