Mayweather vs McGregor rematch: 1 boks en 1 MMA-gevecht voor 1,5 miljard dollar Boks Nieuws
Boks Nieuws

Mayweather vs McGregor rematch: 1 boks en 1 MMA-gevecht voor 1,5 miljard dollar

Mayweather vs McGregor rematch: 1 boks en 1 MMA-gevecht voor 1,5 miljard dollar

Er zou eindelijk een rematch kunnen zijn tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor, of technisch gezien twee rematches. De eerste in de boksring, zoals toen ze elkaar ontmoetten in Las Vegas in 2017, voor een gevecht in de MMA-kooi.

Het voorstel is dat beide gevechten officieel zijn, wat zou betekenen dat Mayweather zijn 50-0 ongeslagen professionele boksrecord op het spel zou zetten. De Amerikaan heeft in totaal vier oefengevechten gehad, zoals in december 2018 versloeg hij Tenshin Nasukawa. In juni 2021 ontmoette hij YouTuber Logan Paul in een gevecht dat alle acht geplande acht ronden duurde. In mei 2022 stond hij tegenover Don Moore en als recentelijk schakelde hij de Japanse MMA-vechter Mikuru Asakura uit.

In november heeft Mayweather weer een oefenwedstrijd gepland staan in Dubai, dit keer tegen de 25-jarige Deji. Een YouTube-ster die de stap naar het boksen heeft gemaakt. McGregor heeft ondertussen helemaal niet meer gevochten sinds hij zijn enkel brak tijdens een gevecht met Dustin Poirier in juli 2021.

Wanneer zal Mayweather weer tegen McGregor vechten?

De Ier heeft nog twee gevechten over op zijn huidige UFC-contract en dat kan voor problemen zorgen als het gaat om het contract met Mayweather. Volgens The Sun zou het contract voor deze twee gevechten een recordbedrag van 1,5 miljard dollar waard zijn mits deze doorgaan.

Dezelfde krant heeft gemeld dat de gekozen locaties voor de gevechten Abu Dhabi en Saoedi-Arabië zouden zijn en dat ze in 2023 zouden plaatsvinden. De geruchten heeft sommigen ertoe gebracht te speculeren dat Mayweather zich na het eerste duel zal terugtrekken. En nooit daadwerkelijk een voet in de kooi met McGregor zal durven zetten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws