Mayweather vs McGregor 2: Floyd ziet het wel zitten Nieuws
Nieuws

Mayweather vs McGregor 2: Floyd ziet het wel zitten

Mayweather vs McGregor 2: Floyd ziet het wel zitten
Mayweather vs McGregor 2: Floyd ziet het wel zitten

Zaterdagnacht boekte Conor McGregor een 40 seconden knock-out winst op Donald "Cowboy" Cerrone in Las Vegas.

Vrijwel direct na het gevecht plaatste bokskampioen Floyd Mayweather jr een poster van hemzelf en McGregor, waarop hij een rematch suggereert op social media. Het paar stond 26 augustus 2017 al eerder tegenover elkaar in een bokswedstrijd, McGregor hield het 10 ronden vol iets wat vriend en vijand verraste, maar delfde het onderspit.

Wie het eerst komt

Met de succesvolle comeback van McGregor naar de UFC met de winst op Cerrone, liggen er een aantal uitdagingen in het verschiet voor de Ierse vechter. Gehoopt wordt op een gevecht tegen Khabib Nurmagomedov die McGregor versloeg en diens titel claimde. UFC Baas Dana White heeft een herkansing gevecht in het vooruitzicht gesteld.

Maar even terug naar een May vs. Mac rematch, Mayweather's post lijkt genoeg te zeggen en de bokser zou best een nog een tweede 'Money Fight" willen. Het vorige gevecht leverden honderden miljoenen dollars op. Gezegd wordt dat McGregor deze keer wel eens de winst zou kunnen boeken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws