Home / Nieuws / Boks Nieuws / Mayweather over gevecht met Khabib: ‘Mijn manier, mijn regels’

Mayweather over gevecht met Khabib: ‘Mijn manier, mijn regels’

Mayweather over gevecht met Khabib: 'Mijn manier, mijn regels'

Voor fans die geduldig wachten om Floyd Mayweather te zien in weer een crossover gevecht met een MMA-vechter, leeft de droom nog steeds. Deze keer zou dat gevecht tegen Khabib Nurmagomedov zijn, en volgens Mayweather zou het gevecht een bokswedstrijd moeten zijn aangezien hij de “koning” is.

TMZ Sports sprak met Mayweather, en natuurlijk vroegen ze hem of hij geïnteresseerd was in een gevecht met Khabib. “Mayweather” ging graag op de kwestie in.

“Ze kwamen naar me toe om te praten over een gevecht met Khabib”, zei Mayweather tegen TMZ Sports. ‘Khabib daagde mij uit, ik heb Khabib niet uitgedaagd. Ze zeiden dat het in de achthoek (MMA-kooi) moest gebeuren en ik zei: ‘Vertel me maar waar Khabib eerder een bedrag met negen nullen heeft verdiend in een MMA-gevecht. ”

Geld zegt meer dan woorden

“Als hij geen negen nullen heeft verdiend, is hij niet de koning. Ik ben de koning, dus als jullie willen dat het gevecht gebeurt, moet je mijn kant op komen. Mijn manier, mijn regels. ”

Toen hem werd gevraagd uit te leggen of het een bokswedstrijd moest zijn, zei Mayweather: “Ja boksen en op mijn manier, mijn regels. Ik ben Floyd ‘Money’ Mayweather. Zelfs als het niet gebeurt, heb ik er vrede mee. Ik heb een geweldig leven. Huizen overal in LA. Ik ben met pensioen en ik leef nog steeds een geweldig leven. ‘

Logica

Het team van Khabib is in recordtijd op zoek gegaan naar een gevecht van $ 50 miljoen, en de enige tegenstander die hen dat soort betaaldag kon bezorgen, is Mayweather. Vanuit dat perspectief is het gevecht logisch, althans voor Nurmagomedov en zijn team.

Een belangrijk struikelblok voor de strijd zou UFC-president Dana White kunnen zijn, omdat hij niet bijzonder geïnteresseerd is in het gevecht, zoals gerapporteerd door MMA Fighting.

Populair

Mayweather is momenteel met pensioen, maar hij heeft interesse getoond om terug te komen voor het juiste gevecht. Een gevecht met Nurmagomedov zou dat gevecht kunnen zijn, maar nadat McGregor handig verslagen was door Floyd, zou het interessant zijn om te zien of een tweede MMA-vechter die tegen een bokser vecht, net zo populair zal zijn als de eerste.

Bekijk ook

Boksen: Tyson Fury noemt Jarrell Miller een ‘vette lul’

Tyson Fury daagt Anthony Joshua’s volgende tegenstander Jarrell Miller uit voor een $ 100k sparring ...

Boksbond: “WFL Boxing Influencers niet verantwoord en onveilig”

Gisteren vond in Almere het WFL Boxing Influencers gala plaats, in de ring waren naast ...

Floyd Mayweather heeft interesse om voetbalclub Newcastle United te kopen

Miljoenen gekte: Floyd Mayweather bokst wederom in Japan

Youtube Floyd Mayweather lijkt een nieuwe lucratieve reis naar Japan te gaan maken. De ongeslagen ...