MAYWEATHER: ‘McGregor krijgt minder tegen Pacquiao dan met mij’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / MAYWEATHER: ‘McGregor krijgt minder tegen Pacquiao dan met mij’

MAYWEATHER: ‘McGregor krijgt minder tegen Pacquiao dan met mij’

MAYWEATHER: 'McGregor krijgt minder tegen Pacquiao dan met mij'

Manny Pacquiao en Conor McGregor zijn beiden in voor een gevecht, maar de wedstrijd wordt tegenhouden door de coronapandemie.

Bokslegende Floyd Mayweather Jr zegt dat McGregor minder betaald gaat krijgen in zijn gevecht met Pacquiao, dan hij deed tegen Mawyweather in 2017. Het klinkt alsof Mayweather nog steeds geïnteresseerd is om nog eens tegen McGregor te vechten.

Geen interesse

Waarom zou hij anders het verdien potentieel voor een gevecht tussen Pacquiao en McGregor verlagen als hij niet zelf geïnteresseerd was in het vechten tegen McGregor. Mayweather heeft duidelijk geen interesse in een strijd tegen de 41-jarige Pacquiao.

McGregor verdiende ongeveer $ 100 miljoen voor het gevecht tegen Mayweather. Er zijn verschillende redenen waarom Pacquiao en McGregor niet hetzelfde soort geld verdienen als de strijd tussen Mayweather en McGregor drie jaar geleden. En dat heeft verschillende redenen.

Geen tickets geen inkomsten

Boks en MMA-fans weten al dat McGregor geen kans maakt om Pacquiao te verslaan. Bovendien mag er naar verwachting tot ver in 2021 geen publiek aanwezig zijn, dit betekent geen ticket inkomsten ook de PPV inkomsten voor live streams zullen dit niet recht trekken.

Met de pandemie nog steeds aan de gang en het einde niet in zicht, zijn er veel mensen zonder werk in de Verenigde Staten. Volgens Mayweather “gaan deze geen $100 uitgeven om een clowns gevecht te bekijken. Het is een slechte tijd voor de Amerikaanse netwerken om boksfans te vragen veel geld te betalen om de sport te zien. “

Bekijk ook

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Viking scheids laat vechter vliegen door de UFC-kooi

Terwijl De Castro al buiten westen lag op het canvas en Danho leek de zaak verder af te willen maken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page