MAYWEATHER: 'McGregor krijgt minder tegen Pacquiao dan met mij' Boks Nieuws
Boks Nieuws

MAYWEATHER: 'McGregor krijgt minder tegen Pacquiao dan met mij'

MAYWEATHER: 'McGregor krijgt minder tegen Pacquiao dan met mij'
MAYWEATHER: 'McGregor krijgt minder tegen Pacquiao dan met mij'

Manny Pacquiao en Conor McGregor zijn beiden in voor een gevecht, maar de wedstrijd wordt tegenhouden door de coronapandemie.

Bokslegende Floyd Mayweather Jr zegt dat McGregor minder betaald gaat krijgen in zijn gevecht met Pacquiao, dan hij deed tegen Mawyweather in 2017. Het klinkt alsof Mayweather nog steeds geïnteresseerd is om nog eens tegen McGregor te vechten.

Geen interesse

Waarom zou hij anders het verdien potentieel voor een gevecht tussen Pacquiao en McGregor verlagen als hij niet zelf geïnteresseerd was in het vechten tegen McGregor. Mayweather heeft duidelijk geen interesse in een strijd tegen de 41-jarige Pacquiao.

McGregor verdiende ongeveer $ 100 miljoen voor het gevecht tegen Mayweather. Er zijn verschillende redenen waarom Pacquiao en McGregor niet hetzelfde soort geld verdienen als de strijd tussen Mayweather en McGregor drie jaar geleden. En dat heeft verschillende redenen.

Geen tickets geen inkomsten

Boks en MMA-fans weten al dat McGregor geen kans maakt om Pacquiao te verslaan. Bovendien mag er naar verwachting tot ver in 2021 geen publiek aanwezig zijn, dit betekent geen ticket inkomsten ook de PPV inkomsten voor live streams zullen dit niet recht trekken.

Met de pandemie nog steeds aan de gang en het einde niet in zicht, zijn er veel mensen zonder werk in de Verenigde Staten. Volgens Mayweather "gaan deze geen $100 uitgeven om een clowns gevecht te bekijken. Het is een slechte tijd voor de Amerikaanse netwerken om boksfans te vragen veel geld te betalen om de sport te zien. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws