Mayweather (44) vs. Logan Paul (26) officieel voor 6 juni Nieuws
Nieuws

Mayweather (44) vs. Logan Paul (26) officieel voor 6 juni

Mayweather (44) vs. Logan Paul (26) officieel voor 6 juni

Floyd Mayweather kondigde afgelopen nacht aan dat zijn bokswedstrijd met YouTube ster Logan Paul op 6 juni plaats zal vinden. Het gevecht die als een oefenwedstrijd wordt aangemerkt zal in het Hard Rock Stadium in Miami Gardens, Florida te zien zijn.

Het gevecht tussen Mayweather en Logan Paul wordt uitgezonden op Showtime, waarbij de bokslegende wordt herenigd met de uitzendpartner die zijn "Money Fight" Conor McGregor uitzond. Het gevecht was een dag eerder gepland op 5 juni, maar is dus verschoven.

Volle bak

De reden van de verschuiving is dat Triller Fight Club een pay-per-view met Teofimo Lopez vs George Kambosos Jr op 5 juni houdt. De organisatie waar de broer van Logan, Jake recentelijk MMA-vechter Ben "Funky" Askren knock-out sloeg.

Omdat het evenement in Florida zal plaatsvinden, kunnen de promotors kaartjes verkopen voor een volledig publiek. UFC 261 vond afgelopen zaterdag plaats en was een snelle uitverkoop met meer dan 15.000 aanwezigen. Hard Rock Stadium biedt plaats aan meer dan 65.000 fans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws