Matchroom Boxing debuut Joseph Parker tegen Alex Leapai Nieuws
Nieuws

Matchroom Boxing debuut Joseph Parker tegen Alex Leapai

Matchroom Boxing debuut Joseph Parker tegen Alex Leapai
Matchroom Boxing debuut Joseph Parker tegen Alex Leapai

Joseph Parker treft Alex Leapai in zijn terugkeer naar de boksring in het Dunkin 'Donuts Center in Providence, Rhode Island.

Op zaterdag 29 juni vecht de Nieuw Zeelander voor de eerste keer onder de vlag van Matchroom Boxing USA en nationale trots staat op het spel als hij de Samoaanse Leapai (32-7-4 26 KOs) ontmoet.

De Samoaans-Australiër, die een deel van zijn jeugd in Nieuw-Zeeland doorbracht, vecht in Amerika voor het eerst na een lange carrière en tussenstop, waarin hij Wladimir Klitschko uitdaagde voor zijn wereldtitels in april 2014.

Grote kansen

Parker (25-2 19 KOs) keerde terug naar actie in december met een derde ronde Knock-out overwinning in Christchurch na twee enorme gevechten in Engeland. Parker vocht tegen Anthony Joshua in maart 2018 en deelde vervolgens 12 de boks ring voor 8 ronden met Dillian Whyte in juli in Londen.

ZIE OOK >> Tyson Fury te sterk voor Tom Schwarz

Het uiteindelijke doel van Parker is om zijn status als wereldkampioen te herwinnen en de voormalige WBO-heerser gelooft dat hij op 29 juli zal schitteren. Leapai hoopt eenkans te krijgen tegen de nieuw gekroonde wereldkampioen Andy Ruiz Jr, die de oude vijand van Parker Anthony Joshua kort geleden onttroonde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws