Marokkaanse vechter Omar Elouers in blote vuist toernooi Nieuws
Nieuws

Marokkaanse vechter Omar Elouers in blote vuist toernooi

Marokkaanse vechter Omar Elouers in blote vuist toernooi
Marokkaanse vechter Omar Elouers in blote vuist toernooi

De Marokkaanse vechter Omar Elouers zal het in Myanmar opnemen tegen Thway Thit Maung in een Lethwei toernooi.

Lethwei kan worden beschouwd als een van de hardste en oudste vechtsporten ter wereld, de sport vindt zijn oorsprong in Myanmar het voormalige Birma. Bij Leithwei wat ook wel bekend staat als de vechtkunst van de 9 ledenmaten, is veel toegestaan. Zo mogen naast dat er met de blote vuist gevochten worden kopstoten worden uitgedeeld.

Het Leithwei toernooi waar Elouers aan meedoet gaat de boeken in als 'Fearless Tigers', en zal een groot aantal bekende Leithwei vechters herbergen. Zo vecht Myanmar's Thway Thit Win Hlaing tegende Duits-Thaise Burutlek Petchyindee Academy voor de wereldtitel.

Groots event

In het co-hoofdevenement zal Nicola Barke het opnemen tegen Bianka Balajti in een damesweltergewicht-botsing. Beide zijn zeer ervaren vechters en zullen hun lethwei-debuut maken.

World Lethwei Championship, gevestigd in Yangon, Myanmar, heeft de beste vechters in Lethwei en kickboksen op exclusieve contracten ondertekend. Het combineert de historische tradities van de Birmese krijgskunst van Lethwei met geavanceerde technologie in media en entertainment om fans een onvergetelijke avond te bezorgen.

Marokkaanse vechter Omar Elouers in blote vuist toernooi
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws