Manny Pacquiao wil gevecht met Conor McGregor voorrang geven – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Manny Pacquiao wil gevecht met Conor McGregor voorrang geven

Manny Pacquiao wil gevecht met Conor McGregor voorrang geven

Manny Pacquiao wil gevecht met Conor McGregor voorrang geven

Manny Pacquiao is er voorstander van een gevecht mer Conor McGregor voorrang te laten verlenen, boven die met Errol Spence Jr of Terence Crawford.

Bokslegende Pacquaio (42) bokst niet meer sinds juli 2019, toen hij Keith Thurman in Las Vegas versloeg. Maar er is al lang sprake van dat de 42-jarige, tegen voormalig dubbelgewicht MMA-kampioen McGregor uit Ierland in een bokswedstrijd te zien zal zijn.

Voelen hoe het is

De Ier, die vorig jaar januari Donald Cerrone in 40 seconden knock-out sloeg in zijn laatste gevecht. Staat tijdens UFC 257 op 23 januari in Abu Dhabi, tegenover oude rivaal Dustin Poirier. McGregor stopte Poirier in de eerste ronde van hun vedergewicht ontmoeting in 2014, waarbij het paar deze keer op lichtgewicht zullen strijden.

,,Errol Spence Jr en Terence Crawford zeker opties, maar op dit moment wil ik het vechten tegen een MMA-vechter ervaren”, zegt Pacquaio tegen de Daily Mirror. ,,Ik zal ook een groot deel van mijn inkomen doneren aan Filippijnse Covid-19-slachtoffers.”

Motivatie

McGregors enige professionele bokswedstrijd vond plaats in augustus 2017. Toen de Ier verloor van Floyd Mayweather via TKO in de 10e ronde van het gevecht in Las Vegas.

Pacquaio wil zichtbaar profiteren van McGregors sterrenkracht. Deze is schijnbaar een grotere motivator voor Pacquaio om een ​​stap terug in de ring te doen. Dan potentiële match-ups tegen kampioenen Spence Jr en Crawford.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page