Malignaggi wil Bare Knuckle bokswedstrijd tegen McGregor – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Malignaggi wil Bare Knuckle bokswedstrijd tegen McGregor

Malignaggi wil Bare Knuckle bokswedstrijd tegen McGregor

Malignaggi wil Bare Knuckle bokswedstrijd tegen McGregor

Voormalig tweedivisie wereldkampioen Paulie Malignaggi staat nog steeds te popelen om de UFC-superster Conor McGregor in handen te krijgen.

De twee maken ruzie sinds 2017, toen McGregor Malignaggi inhuurde als sparringpartner. McGregor maakte zijn pro boksen debuut, tegen Floyd Mayweather in augustus van dat jaar. Malignaggi is bereid om hun al lang bestaande geschil in de ring op te lossen.

De spanning begon voor het eerst toen McGregor en zijn team geselecteerde foto’s en videoclips uit de sparring-sessies van Malignaggi uitbrachten. McGregor bracht een clip uit waarin hij beweerde Malignaggi knock-out te hebben geslagen. Malignaggi betwiste dit en de oorlog leek begonnen.

Dan maar met blote vuisten

Eerder dit jaar maakte Malignaggi zijn boksdebuut met blote knokkels en verloor tegen Artem Lubov, die goede vrienden is met McGregor. En McGregor is buiten actie sinds hij in oktober 2018 door Khabib Nurmagomedov werd uitgeschakeld. Malinaggi heeft nu de oplossing om het eind aan het geschil te maken.

“Ik zou met hem vechten, de winnaar neemt alles, dat heb ik al jaren gezegd. Wie verliest krijgt geen cent, ik ben er helemaal voor. In de Octagon verslaat hij me. We kunnen het ook anders doen met Bare knuckle boksen, ik ben er klaar voor, ” zegt Malinaggi in de uitdaging. Of McGregor zal toehappen lijkt niet waarschijnlijk.

Bekijk ook

LEVENSLANG? Bekende MMA-vechter pleit schuldig aan cocaïnehandel

Door schuldig te pleiten aan die beschuldigingen, werden hem een aantal andere aanklachten vrij gescholden.

AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag afgelopen nacht tegen de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez

UFC gemist? Kijk hier de gevechten terug van afgelopen nacht

Kijk hier de UFC gevechten van afgelopen nacht terug

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page