Home / Nieuws / Boks Nieuws / Malignaggi wil Bare Knuckle bokswedstrijd tegen McGregor

Malignaggi wil Bare Knuckle bokswedstrijd tegen McGregor

Malignaggi wil Bare Knuckle bokswedstrijd tegen McGregor

Voormalig tweedivisie wereldkampioen Paulie Malignaggi staat nog steeds te popelen om de UFC-superster Conor McGregor in handen te krijgen.

De twee maken ruzie sinds 2017, toen McGregor Malignaggi inhuurde als sparringpartner. McGregor maakte zijn pro boksen debuut, tegen Floyd Mayweather in augustus van dat jaar. Malignaggi is bereid om hun al lang bestaande geschil in de ring op te lossen.

De spanning begon voor het eerst toen McGregor en zijn team geselecteerde foto’s en videoclips uit de sparring-sessies van Malignaggi uitbrachten. McGregor bracht een clip uit waarin hij beweerde Malignaggi knock-out te hebben geslagen. Malignaggi betwiste dit en de oorlog leek begonnen.

Dan maar met blote vuisten

Eerder dit jaar maakte Malignaggi zijn boksdebuut met blote knokkels en verloor tegen Artem Lubov, die goede vrienden is met McGregor. En McGregor is buiten actie sinds hij in oktober 2018 door Khabib Nurmagomedov werd uitgeschakeld. Malinaggi heeft nu de oplossing om het eind aan het geschil te maken.

“Ik zou met hem vechten, de winnaar neemt alles, dat heb ik al jaren gezegd. Wie verliest krijgt geen cent, ik ben er helemaal voor. In de Octagon verslaat hij me. We kunnen het ook anders doen met Bare knuckle boksen, ik ben er klaar voor, ” zegt Malinaggi in de uitdaging. Of McGregor zal toehappen lijkt niet waarschijnlijk.

Bekijk ook

Comeback Mike Tyson zou wel eens zijn dood kunnen worden

Dillian Whyte heeft Mike Tyson gewaarschuwd om niet te vechten tegen regerend WBC-zwaargewicht kampioen Tyson ...

KOGELREGEN: Overvallers schieten bekende MMA-vechter neer

De MMA-vechter werd in een poging tot een overval in de borst geschoten. De overvallers ...

BREAKING: UFC kampioen Jon Jones doet afstand van titel

Jon Jones zegt dat hij de UFC Light Heavyweight-titel vacant stelt. Ook pleit hij voor ...