Home / Nieuws / Boks Nieuws / Mafkees: Rapper Sjors daagt Ali B uit voor bokswedstrijd

Mafkees: Rapper Sjors daagt Ali B uit voor bokswedstrijd

Het lijkt tegenwoordig meer schering dan inslag, het elkaar uitdagen tot een bokswedstrijd onder de BNers. Maar wat gebeurt er als een B-artiest een A-artiest uitdaagt?

Afgelopen week daagde aandacht vrager Rapper Sjors de welbekende rapper en voice of Holland jurylid Ali B uit toe een gevecht in de boksring.

Op Instagram plaatste de volgens velen ‘opper clown der lage landen’ Sjors een video waarin hij de aangeeft dat zijn fans hem graag zouden zien boksen tegen Ali B.

Pikante video

De reacties waren dan niet van de lucht, “van ga schoffelen in het park,” tot “Ali B kan beter niet bukken, wat een mafkees. ” Het laatste refererend aan het feit dat de zelfbenoemde gangster rapper sex had met een travestiet en daar zelfs een video van online plaatste.

LEES OOK: WFL Boxing Influensers onveilig en niet verantwoord

Is het een schreeuw om aandacht of zal Ali B ingaan op de uitdaging van Rapper Sjors, die bekend staat om zijn wil door te drijven. Time will tell…

Dit bericht bekijken op Instagram

Wejoooooow 🤣🤣🤣🤣🤣 #holadijeee

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

Bekijk ook

MMA-kampioen gooit 1 miljoen op tafel voor gevecht met UFC’s McGregor

Patricio Friere, Bellator MMA-kampioen deed een uitdaging van $ 1.000.000 tegen UFC-baas Dana White en ...

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page