Mafkees! 5 minuten, knock-out belofte maar mondje dicht - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Mafkees! 5 minuten, knock-out belofte maar mondje dicht

Mafkees! 5 minuten, knock-out belofte maar mondje dicht

Tyson Fury en Deontay Wilder stonden gisteravond tegenover elkaar tijdens de persconferentie voor hun derde gevecht. Waar Fury de gebruikelijke spraakwaterval was, hield Wilder grotendeels zijn mond wat eindigde in een 5 minuten lange staredown.

Dat Wilder gisteren niet de meest spraakzame was op de persconferentie voor zijn gevecht op 24 juli tegen Tyson Fury was wellicht te verwachten. Dat het Fury geen fluit deed ook, de Brit stelde zelfs voor dan maar het woord voor de Amerikaan te voeren. Wilder die met een koptelefoon op weigerde vragen te beantwoorden werd flink onder vuur genomen door Fury.

Kapot geslagen

,,Je kunt zien dat het vorige gevecht in zijn hersenen is gaan zitten, hij wil niet antwoorden dan doe ik dat wel voor die mafkees”, aldus Fury. ,,Met een hand sla ik hem knock-out, geen wonder dat hij niks zegt.” Fury nam de nieuwe trainer van Wilder, Malik Scott ook op de korrel door te zeggen dat deze zelf geen wedstrijd won en nu Wilder zou moeten trainen hem te moeten verslaan.

,,Jij kunt zelf helemaal niks, ik heb je flink op je kanis geslagen”, zei Fury tegen Scott. Deze antwoordde dat dit kwam doordat Fury bij hem zijn trommelvliezen kapot had geslagen waardoor hij niets meer kon. De conferentie eindigde in een 5 minuten lange oog in oog sessie die aan het einde nog even spannend werd. 24 juli zal blijken wie de beter bokser is en zijn woorden of in het geval van Wilder ‘stilte’ kracht bij kan zetten.

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page