Lomachenko vs Campbell: De strijd om de WBA, WBO en WBC titels Nieuws
Nieuws

Lomachenko vs Campbell: De strijd om de WBA, WBO en WBC titels

Lomachenko vs Campbell: De strijd om de WBA, WBO en WBC titels
Lomachenko vs Campbell: De strijd om de WBA, WBO en WBC titels

Vasyl Lomachenko en Luke Campbell boksen tegen elkaar voor de WBA, WBO en WBC titels.

Lomachenko zal zijn Britse debuut maken in Londen op 31 augustus. De kampioenschapsreeks, die voor de WBO- en WBA-wereldtitels van Lomachenko en de vacante WBC-titel zal zijn, vindt plaats in de O2 Arena in Londen en ziet de 31-jarige Campbell naar voren treden, in wat ongetwijfeld het grootste gevecht van zijn carrière zal zijn.

Lomachenko heeft slechts deelgenomen aan 14 professionele wedstrijden, maar heeft al wereldtitels op drie verschillende gewichten in bezit en probeert de divisie te verenigen door de WBC- en IBF-kampioens titles aan zijn collectie toe te voegen.

Alle titels op een rij

Het gevecht is gesanctioneerd door de WBC, het zal worden ondersteund door een ander wereldkampioenschap gevecht tussen WBC vlieggewicht kampioen Charlie Edwards en Julio Cesar Martinez.

Er is ook bevestigd dat het gevecht zal worden vertoond op Sky Sports in Groot-Brittannië en Ierland, en op ESPN in de VS. Lomachenko geldt als de favoriet maar boksfans onderschatten de boks kwaliteiten van Campbell zeker niet. Eind augustus zal uitwijzen wie de absolute multi-titel houder zal worden

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws