Logan Paul vs Anderson Silva? Uitgelekt bericht suggereert 'enorme gebeurtenis'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Logan Paul vs Anderson Silva? Uitgelekt bericht suggereert ‘enorme gebeurtenis’

Logan Paul vs Anderson Silva? Uitgelekt bericht suggereert ‘enorme gebeurtenis’

Logan Paul en Anderson Silva lijken met elkaar te willen boksen. Een Uitgelekt bericht suggereert een ‘enorme gebeurtenis’ welke plaats moet het vinden op 19 september. De volgende bokswedstrijd van Logan Paul zou tegen UFC-legende Anderson Silva kunnen zijn.

YouTube ster Logan Paul’s volgende bokswedstrijd zou tegen UFC-legende Anderson Silva kunnen zijn. Zo onthulde Bellator vechter Dillon Danis dinsdag in een uitgelekt Instagram-bericht. Nu doet Danis die niet echt serieus genomen wordt in de vechtsport wereld wel meer beweringen. Maar zijn bericht zet toch een aantal menen aan het denken.

Zou het echt?

Danis plaatste een screenshot van een direct bericht dat hij ontving van de 5e graads Braziliaanse Jiu Jitsu zwarte band Viktor Doria, die beweert dat Paul op 19 september tegen Silva zal vechten tijdens een ‘groot evenement’ in Dubai. Paul is vocht zes weken gelden op 6 juni met bokslegende Floyd Mayweather Jr.

Doria onthulde geen verdere informatie over de matchup, maar het lek ging binnen enkele uren viraal op sociale media. ,,Er zal op 19 september een groot evenement plaatsvinden in Dubai”, luidt het bericht. ,,Het belangrijkste evenement is de bokswedstrijd Anderson Silva vs Logan Paul.”

Bekijk ook

Vechtmachine ‘Kayla’ pakt 2e miljoen tijdens titelgevecht

Kyla Harrison heeft het weer geflikt,

Rico Verhoeven: ‘Ik heb het verkloot’ (video)

Tijdens mijn tweede gevecht met Badr voelde ik mij mentaal niet goed

Welterusten! Boksdebutant scoort ‘KO’ van het jaar (video)

Antoine Cobb scoorde in zijn eerste prof bokswedstrijd een dikke knock-out.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page