Logan Paul vs Anderson Silva? Uitgelekt bericht suggereert 'enorme gebeurtenis'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Logan Paul vs Anderson Silva? Uitgelekt bericht suggereert ‘enorme gebeurtenis’

Logan Paul vs Anderson Silva? Uitgelekt bericht suggereert ‘enorme gebeurtenis’

Logan Paul en Anderson Silva lijken met elkaar te willen boksen. Een Uitgelekt bericht suggereert een ‘enorme gebeurtenis’ welke plaats moet het vinden op 19 september. De volgende bokswedstrijd van Logan Paul zou tegen UFC-legende Anderson Silva kunnen zijn.

YouTube ster Logan Paul’s volgende bokswedstrijd zou tegen UFC-legende Anderson Silva kunnen zijn. Zo onthulde Bellator vechter Dillon Danis dinsdag in een uitgelekt Instagram-bericht. Nu doet Danis die niet echt serieus genomen wordt in de vechtsport wereld wel meer beweringen. Maar zijn bericht zet toch een aantal menen aan het denken.

Zou het echt?

Danis plaatste een screenshot van een direct bericht dat hij ontving van de 5e graads Braziliaanse Jiu Jitsu zwarte band Viktor Doria, die beweert dat Paul op 19 september tegen Silva zal vechten tijdens een ‘groot evenement’ in Dubai. Paul is vocht zes weken gelden op 6 juni met bokslegende Floyd Mayweather Jr.

Doria onthulde geen verdere informatie over de matchup, maar het lek ging binnen enkele uren viraal op sociale media. ,,Er zal op 19 september een groot evenement plaatsvinden in Dubai”, luidt het bericht. ,,Het belangrijkste evenement is de bokswedstrijd Anderson Silva vs Logan Paul.”

Bekijk ook

Vechter ‘KO’ door frontkick in bakkes! Daar gaat je neus!

Knock-outs komen er in alle vormen en maten.

Ongenadige ‘KO’ eindigt heftig gevecht in de ring (video)

Kohei Tokeshi lands a huge counter right hand and stops Jonathan Valles in the third ...

Klappen vallen tijdens staredown Bare Knuckle BKFC 19 evenement (video)

Nu is blote vuist boksen geen sport voor mietjes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page