Logan Paul opent als favoriet voor bokswedstrijd met Anderson Silva Boks Nieuws
Boks Nieuws

Logan Paul opent als favoriet voor bokswedstrijd met Anderson Silva

Logan Paul opent als favoriet voor bokswedstrijd met Anderson Silva

Logan Paul, de YouTuber die bokser is geworden, is gok favoriet voor een mogelijke bokswedstrijd met MMA-legende Anderson Silva. Maar het lijkt erop dat er rook is waar het vuur is en dat Paul vs. Silva heel goed mogelijk is.

Met de geruchten over Paul vs. Silva die er zijn, hebben de wedkantoren de kansen gepresenteerd voor een mogelijke bokswedstrijd tussen hen. Verrassend genoeg opende Paul als een -200 favoriet (zet € 200 in om € 100 te winnen), terwijl Silva een +160 underdog is (zet € 100 in om € 160 te winnen).

Volhouder

Paul's manager Jeff Levin bevestigde woensdag met ESPN dat de berichten over een mogelijke bokswedstrijd tussen Paul en Silva kloppen. Het staat nog niet vast of dit een oefenwedstrijd of een professionele bokswedstrijd zal zijn. Ook moeten ook de gewichtsklasse en rondes worden bepaald.

De voormalige UFC-middengewicht Silva versloeg Julio Cesar Chavez Jr. vorige maand via split decision in zijn terugkeer naar de boksring na 15 jaar afwezigheid. Nu Silva is gestopt met MMA, concentreert hij zich op grote gevechten in bokswedstrijden. Paul komt uit een oefenwedstrijd met de legende Floyd Mayweather in zijn laatste optreden in de boksring. Waar Paul in staat bleek om de hele acht ronden vol te houden met de legende.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws