Logan Paul opent als favoriet voor bokswedstrijd met Anderson Silva
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Logan Paul opent als favoriet voor bokswedstrijd met Anderson Silva

Logan Paul opent als favoriet voor bokswedstrijd met Anderson Silva

Logan Paul (L) in gevecht met Floyd Mayweather

Logan Paul, de YouTuber die bokser is geworden, is gok favoriet voor een mogelijke bokswedstrijd met MMA-legende Anderson Silva. Maar het lijkt erop dat er rook is waar het vuur is en dat Paul vs. Silva heel goed mogelijk is.

Met de geruchten over Paul vs. Silva die er zijn, hebben de wedkantoren de kansen gepresenteerd voor een mogelijke bokswedstrijd tussen hen. Verrassend genoeg opende Paul als een -200 favoriet (zet € 200 in om € 100 te winnen), terwijl Silva een +160 underdog is (zet € 100 in om € 160 te winnen).

Volhouder

Paul’s manager Jeff Levin bevestigde woensdag met ESPN dat de berichten over een mogelijke bokswedstrijd tussen Paul en Silva kloppen. Het staat nog niet vast of dit een oefenwedstrijd of een professionele bokswedstrijd zal zijn. Ook moeten ook de gewichtsklasse en rondes worden bepaald.

De voormalige UFC-middengewicht Silva versloeg Julio Cesar Chavez Jr. vorige maand via split decision in zijn terugkeer naar de boksring na 15 jaar afwezigheid. Nu Silva is gestopt met MMA, concentreert hij zich op grote gevechten in bokswedstrijden. Paul komt uit een oefenwedstrijd met de legende Floyd Mayweather in zijn laatste optreden in de boksring. Waar Paul in staat bleek om de hele acht ronden vol te houden met de legende.

Bekijk ook

Turbo ‘KO’! Oudje slaat koning knock-out aan diggelen (video)

Het gevecht welke tijdens het RIZIN toernooi in Japan plaatsvond kreeg de fans op de stoelen.

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page