YouTuber haalt uit naar bokskampioen Canelo: ‘Hij is een anabolen gebruiker’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / YouTuber haalt uit naar bokskampioen Canelo: ‘Hij is een anabolen gebruiker’

YouTuber haalt uit naar bokskampioen Canelo: ‘Hij is een anabolen gebruiker’

Canelo (links) en Logan Paul

Logan Paul gaf een vernietigende reactie op Canelo Alvarez zijn eerdere opmerkingen over de YouTuber en zijn broer. De bokskampioen vindt dat de twee de bokssport negatief neerzetten.

Als boksers doen Logan en Jake Paul het niet eens zo slecht. Toch krijgen hun optredens in de ring veel commentaar, zoals van prof boksers zoals Canelo ‘Saul’ Alvarez.

Geen respect voor het echte boksen

Na zijn indrukwekkende prestatie tegen Smith, werd Canelo Alvarez door TMZ Sports gevraagd om zijn mening te geven over de YouTubers die professionele boksers werden.

,,Voor echte vechters geloof ik dat het een gebrek aan respect is”, zei Alvarez. “Ik geloof echt dat het een gebrek aan respect is. Het is allemaal gebaseerd op geld. Ik zou (Jake en Logan Paul) uitnodigen voor een sparring-sessie, zodat ze echt weten waar het allemaal over gaat”, zei Canelo.

Doping

Canelo’s opmerkingen kwamen duidelijk niet goed aan bij Logan Paul. ,,Ik denk dat hij de man is die twee keer betrapt is op het gebruik van anabolen steroïden”, zei Paul. ,,Als je het wilt hebben over‘ het niet respecteren van boksen ’, laten we het dan hebben over een man die zich niet aan de regels hield. Fuck you! “

Logan Paul keert in februari terug naar de boksring voor een demowedstrijd met bokslegende Floyd Mayweather Jr. Met deze wedstrijd zijn miljoenen gemoeid, waarvan Canelo zegt dat het daar alleen maar om draait.

Bekijk ook

4 seconden ‘KO’: Moet je zien snelste knock-out ooit (video)

Deante Brown, was tot afgelopen weekend een onbekende naam in de vechtsportwereld.

Oeps! Bekende MMA-vechter opgepakt na winnen wedstrijd

Hij had de nasleep van zijn gevecht wel anders voorgesteld

Trainer sloeg vechter 20 minuten per dag: ‘Daar wordt hij hard van’

De praktijken van Fabia zijn een van de vreemdste verhalen in MMA van de afgelopen maanden.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page