YouTuber haalt uit naar bokskampioen Canelo: 'Hij is een anabolen gebruiker' Boks Nieuws
Boks Nieuws

YouTuber haalt uit naar bokskampioen Canelo: 'Hij is een anabolen gebruiker'

YouTuber haalt uit naar bokskampioen Canelo: 'Hij is een anabolen gebruiker'

Logan Paul gaf een vernietigende reactie op Canelo Alvarez zijn eerdere opmerkingen over de YouTuber en zijn broer. De bokskampioen vindt dat de twee de bokssport negatief neerzetten.

Als boksers doen Logan en Jake Paul het niet eens zo slecht. Toch krijgen hun optredens in de ring veel commentaar, zoals van prof boksers zoals Canelo 'Saul' Alvarez.

Geen respect voor het echte boksen

Na zijn indrukwekkende prestatie tegen Smith, werd Canelo Alvarez door TMZ Sports gevraagd om zijn mening te geven over de YouTubers die professionele boksers werden.

,,Voor echte vechters geloof ik dat het een gebrek aan respect is", zei Alvarez. "Ik geloof echt dat het een gebrek aan respect is. Het is allemaal gebaseerd op geld. Ik zou (Jake en Logan Paul) uitnodigen voor een sparring-sessie, zodat ze echt weten waar het allemaal over gaat", zei Canelo.

Doping

Canelo's opmerkingen kwamen duidelijk niet goed aan bij Logan Paul. ,,Ik denk dat hij de man is die twee keer betrapt is op het gebruik van anabolen steroïden", zei Paul. ,,Als je het wilt hebben over‘ het niet respecteren van boksen ’, laten we het dan hebben over een man die zich niet aan de regels hield. Fuck you! "

Logan Paul keert in februari terug naar de boksring voor een demowedstrijd met bokslegende Floyd Mayweather Jr. Met deze wedstrijd zijn miljoenen gemoeid, waarvan Canelo zegt dat het daar alleen maar om draait.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws