Home / Nieuws / Boks Nieuws / YouTuber haalt uit naar bokskampioen Canelo: ‘Hij is een anabolen gebruiker’

YouTuber haalt uit naar bokskampioen Canelo: ‘Hij is een anabolen gebruiker’

Canelo (links) en Logan Paul

Logan Paul gaf een vernietigende reactie op Canelo Alvarez zijn eerdere opmerkingen over de YouTuber en zijn broer. De bokskampioen vindt dat de twee de bokssport negatief neerzetten.

Als boksers doen Logan en Jake Paul het niet eens zo slecht. Toch krijgen hun optredens in de ring veel commentaar, zoals van prof boksers zoals Canelo ‘Saul’ Alvarez.

Geen respect voor het echte boksen

Na zijn indrukwekkende prestatie tegen Smith, werd Canelo Alvarez door TMZ Sports gevraagd om zijn mening te geven over de YouTubers die professionele boksers werden.

,,Voor echte vechters geloof ik dat het een gebrek aan respect is”, zei Alvarez. “Ik geloof echt dat het een gebrek aan respect is. Het is allemaal gebaseerd op geld. Ik zou (Jake en Logan Paul) uitnodigen voor een sparring-sessie, zodat ze echt weten waar het allemaal over gaat”, zei Canelo.

Doping

Canelo’s opmerkingen kwamen duidelijk niet goed aan bij Logan Paul. ,,Ik denk dat hij de man is die twee keer betrapt is op het gebruik van anabolen steroïden”, zei Paul. ,,Als je het wilt hebben over‘ het niet respecteren van boksen ’, laten we het dan hebben over een man die zich niet aan de regels hield. Fuck you! “

Logan Paul keert in februari terug naar de boksring voor een demowedstrijd met bokslegende Floyd Mayweather Jr. Met deze wedstrijd zijn miljoenen gemoeid, waarvan Canelo zegt dat het daar alleen maar om draait.

Bekijk ook

Joseph Parker verslaat Junior Fa in vuurwerkloze wedstrijd (video)

Joseph Parker heeft vanavond Junior Fa verslagen in een puntenbesluit in de Spark Arena in Auckland. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joseph Parker overwon Junior Fa met een unanieme beslissing in hun geheel Nieuw-Zeelandse strijd.

Bekende vechter slaat rivaal op zijn bek in hotel lobby (video)

Gordon Ryan sloeg zijn oude rivaal Andre Galvao in het gezicht, kort na zijn wedstrijd ...

Adegbuyi: ‘Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico’

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar Badr Hari. Met de winst op de kickbokslegende ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page