'Loeihard': Wilder is gevaarlijker voor Fury dan het lijkt' Nieuws
Nieuws

'Loeihard': Wilder is gevaarlijker voor Fury dan het lijkt'

'Loeihard': Wilder is gevaarlijker voor Fury dan het lijkt'

Shannon Briggs, Voormalig zwaargewicht kampioen boksen zegt dat Deontay Wilder een serieuze bedreiging vormt voor Tyson Fury. Hun derde gevecht zal plaatsvinden op 24 juli in Las Vegas, nadat Wilder een arbitrage commissie instelde om de herkansing af te dwingen.

Vorig jaar februari stopte Fury Wilder in hun herkansing in de zevende ronde van een eenzijdig gevecht om de WBC-wereldtitel te veroveren. Dit keer was het Wilder die twee keer ten onder ging in de wedstrijd. Fury is een grote favoriet om het gevecht te winnen, en vervolgens verder te gaan met een volledige divisie-unificatie tegen IBF, IBO, WBA, WBO-kampioen Anthony Joshua.

Oppassen

Briggs geeft Wilder een zeer realistische kans voor het verstoren van Fury wanneer hij het opneemt tegen de Brit. Hij sluit niet uit dat Wilder een knock-out overwinning behaalt. ,,Onderschat Wilder niet", zegt Briggs tegen Sky Sports. ,,Door de geschiedenis van de bokswereld heen is hij een freak van de natuur. Hij zou iedereen kunnen kraken en verslaan met zijn kracht. "

Oppassen dus voor Fury volgens Briggs. Wilder en Fury streden in 2018 voor een controversiële split-draw van twaalf ronden. Fury ging twee keer ten onder in het gevecht. Volgens Briggs zou dat nu weer het geval kunnen zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws