Locatie gevecht  Pacquiao (42) tegen Spence Jr (31) bevestigd Boks Nieuws
Boks Nieuws

Locatie gevecht Pacquiao (42) tegen Spence Jr (31) bevestigd

Locatie gevecht  Pacquiao (42) tegen Spence Jr (31) bevestigd

Manny Pacquiao en Errol Spence hebben een locatie voor hun gevecht op 21 augustus. De T-Mobile Arena, Las Vegas zal het gevecht hosten, met een menigte van 20.000 mensen die aanwezig zullen zijn.

Vandaag werd de locatie dan eindelijk bevestigd tussen bokslegende Pacquiao en bokskampioen Spence Jr. De tickets zullen waarschijnlijk duur zijn, aangezien er maar 20.000 fans zijn in plaats van 70.000 die ze hadden kunnen krijgen als ze het in een groot stadion in Vegas of Texas hadden gehouden.

Voor de knock-out

Het is een mooie locatie, maar natuurlijk een stuk kleiner dan je zou denken voor een gevecht van deze omvang. Allegiant Stadium in Las Vegas of het AT&T Stadium in Arlington, Texas, zouden meer geschikt zijn voor deze match-up.

Pacquiao heeft veel herinneringen aan zijn vele gevechten in Vegas, wat misschien een reden is waarom de stad werd uitgekozen voor het gevecht. Het is niet waarschijnlijk dat het een verschil zal maken voor wat betreft de juryleden, omdat dit gevecht kan eindigen door knock-out.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws