Lobov wil rematch met Malignaggi: 'Laten we het nog een keer doen' Nieuws
Nieuws

Lobov wil rematch met Malignaggi: 'Laten we het nog een keer doen'

Lobov wil rematch met Malignaggi: 'Laten we het nog een keer doen'
Lobov wil rematch met Malignaggi: 'Laten we het nog een keer doen'

Rematches zijn tegenwoordig erg populair in bijna elke tak van de vechtsporten.

Nu wil voormalig UFC-vedergewicht Artem nogmaals een keer tegen Pauli Malignaggi de ring in. Hun laatste gevecht was een blote vuist bokswedstrijd die Malignaggi verloor. Echter uitte deze zich na de wedstrijd meerdere malen laatdunkend over Lobov en klaagde hij steen en been over de uitslag.

"Ik heb gehoord dat hij niet is gestopt met klagen, maar als hij nog een poging wil doen, zou ik meer dan bereid zijn", zei Lobov tegen The Mac Life. "Laten we het nog eens doen. Hij kan het opnieuw proberen. Ik zou het niet erg vinden om hem nog een keer te verslaan, dus waarom niet? "

Alleen een echt gevecht

Lobov won de wedstrijd na maanden heen en weer praten op social media. De vete was begonnen toen Malignaggi ruzie kreeg met Conor McGregor, een goede vriend van Lobov. "Als hij het niet wil doen in een blote vuist gevecht, kunnen we het in een gewone bokswedstrijd doen," vervolgde Lobov. "Waarom niet? Dit keer een gevecht op de Logan Paul en KSI-kaart. "

ZIE OOK >> Artem Lobov verslaat Pauli Malinaggi in blote vuist gevecht

"Er zijn daar ook een paar boksers. Die kaart is omgeven door een flinke hype, ik heb echte gevechten nodig, een legitiem gevecht, en Paulie en ik zouden dat gevecht kunnen zijn. We kunnen gemakkelijk op die kaart boksen. " De boodschap is duidelijk of Malignaggi toehapt is afwachten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws