Home / Nieuws / Boks Nieuws / Live boksen keert dit weekend terug naar Las Vegas

Live boksen keert dit weekend terug naar Las Vegas

Live boksen keert dit weekend terug naar Las Vegas

ESPN heeft maandag aangekondigd dat volgende week een paar Top Rank boksevents in Las Vegas zullen plaatsvinden. Deze worden live uitgezonden.

De evenementen vinden plaats in de MGM Grand’s Ballroom zonder toeschouwers.Deze evenementen zijn gesloten voor zowel het publiek als de media. Alleen essentiële leden van de boksers, hun teams en evenement personeel ter plaatse zijn toegestaan.

Het belangrijkste evenement op 9 juni plaatst de ongeslagen Shakur Stevenson tegen Felix Caraballo, terwijl het topgevecht van 11 juni een match vormt tussen 27-1 Jessie Magdaleno en Yenifel Vicente. Het netwerk heeft niet aangekondigd welke van zijn netwerken de twee events zal uitzenden.

Flink boks schema

Maar aangezien ESPN slechts twee live-evenementen op 9 juni vermeldt (live KBO in de vroege uurtjes van de ochtend en de DFL Cup-halve finale halverwege de middag) en één op 11 juni (KBO). Is het veilig om aan te nemen dat de evenementen op ESPN zullen plaatsvinden.

Bovendien merkt ESPN’s boksschema-pagina (waar je ook de volledige kaarten voor elk van de bovenstaande evenementen kunt zien) op dat Top Rank-evenementen gepland zijn voor 16 en 18 juni (beide uitgezonden op ESPN), 20 juni (ESPN +).

Ook MMA-vechten

23 juni ( ESPN), 25 juni (TBA), 27 juni (ESPN +) en 30 juni (ESPN). De vermelde ESPN-kaarten vinden plaats in Las Vegas, terwijl de ESPN + -kaarten gepland zijn voor Mexico City. Dat zijn dus negen bokskaarten deze maand, met meer kans in juli.

Terwijl ESPN nog steeds wacht op MLB, de NBA en MLS om deals te sluiten om weer tot actie over te gaan (en vermoedelijk de ether van het netwerk). Brengen ze vechtsporten terug met zowel Top Rank als de UFC. Wie in Nederland ESPN wil kijken kan dat doen via satelliet of een dreambox.

Bekijk ook

GAME OVER: De bokser waar niemand meer tegen wil vechten

Jarrell Miller (L) na een gevecht met Mirko CroCop (R) De carrière van Jarrell Miller ...

ONE Championship tekent jong Muaythai supertalent

De grootste vechtsport organisatie in Azie heeft het vrouwelijk Muaytahi supertalent Ann ‘Supergirl’ Jaroonsak getekend. ...

🎥 DOOD VADER: President Kadyrov troost UFC Kampioen Khabib

De Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov troostte UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov, na de dood van ...