Leugens: Bokskampioen Tyson Fury doneerde geen 7 miljoen aan goed doel Nieuws
Nieuws

Leugens: Bokskampioen Tyson Fury doneerde geen 7 miljoen aan goed doel

Leugens: Bokskampioen Tyson Fury doneerde geen 7 miljoen aan goed doel
Leugens: Bokskampioen Tyson Fury doneerde geen 7 miljoen aan goed doel

Bokspromotor Eddie Hearn claimt dat Tyson Fury gelogen heeft over het doneren van 7 miljoen aan een goed doel.

Na zijn partij tegen Deontay Wilder waar Fury het miljoenen bedrag won, werd er breed in de pers uitgemeten dat de Engelsman Fury zijn hele gage aan een goed doel had geschonken. Dit verhaal werd door een aantal critici in twijfel getrokken omdat Fury er om bekend zou staan gek te zijn op geld.

ZIE OOK >> Wilder vs Fury eindigt in onbeslist

Voor het gevecht met Wilder, beloofde Fury leden van de brandweer van Los Angeles dat hij zijn volledige verdiensten zou doneren aan Britse liefdadigheidsinstellingen om huizen te bouwen voor alcohol- en drugsverslaafden. Echter zegt Hearn dat er geen enkele euro geschonken zou zijn.

Niets bekend

Waar Hearn zijn beweringen op baseert is onbekend. Fury werd een inspiratie voor psychiatrische patiënten tijdens de confrontatie van vorig jaar met Wilder, na teruggekeerd te zijn naar het hoogste boks niveau, na het overwinnen van depressies en alcoholisme.

Toen hem door een fan tijdens een meet and greet werd gevraagd of hij zijn belofte nagekomen was, antwoordde Fury: "Ik heb mijn laatst gewonnen geld weggegeven, maar ik doe geen liefdadigheidswerk voor een schouderklopje."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws