Home / Nieuws / Boks Nieuws / Leesvoer: Nieuw boek over leven bokser Tyson Fury

Leesvoer: Nieuw boek over leven bokser Tyson Fury

Goed nieuws voor de fans van bokser Tyson Fury, er komt een officiële autobiografie uit over zijn leven.

Er zijn meerdere boeken verschenen over het leven van de bokslegende Fury, echter werkte hij niet overal mee. In het geval van ‘Behind the Mask’ is dit een andere zaak, Tyson geeft een inkijk in zijn leven en woelige verleden.

Fury afkomstig uit een Engelse woonwagen familie schopte het tot meervoudig wereldkampioen boksen met 29 gewonnen partijen waarin hij ongeslagen bleef. Grote bekendheid verwierf ‘The Gypsy King’ in 2015 met het verslaan van boksgrootheid Wladimir Klitschko.

Geen opgever

De bokser Fury maakte een flinke depressie mee, raakte aan de drank en drugs maar maakte een wonderbaarlijke comeback. Met een nieuwe verworven motivatie stapte hij de ring weer in en stond tegenover Deontay Wilder.

Zaterdag 14 september komt Fury weer in actie tegen tegen de Zweed Otto Wallin, als deze wedstrijd succesvol is voor de Engelsman is een rematch met Wilder niet ver weg. Behind the Mask verschijnt 14 november aanstaande.

Bekijk ook

Malignaggi wil Bare Knuckle bokswedstrijd tegen McGregor

Voormalig tweedivisie wereldkampioen Paulie Malignaggi staat nog steeds te popelen om de UFC-superster Conor McGregor in handen te krijgen

VIDEO: Bare Knuckle vechter Hubert Geven in backstage ruzie

Het liep even uit de hand afgelopen weekend na de weging voor het BKB event in Londen.

Marokkaanse vechter Omar Elouers in blote vuist toernooi

De Marokkaanse vechter Omar Elouers zal het in Myanmar opnemen tegen Thway Thit Maung in een Lethwei toernooi.