'Lafaard ik straf je': Whyte daagt Wilder uit Nieuws
Nieuws

'Lafaard ik straf je': Whyte daagt Wilder uit

'Lafaard ik straf je': Whyte daagt Wilder uit

Dillian Whyte daagt Deontay Wilder uit voor een bokswedstrijd. Gisteren deed de Brit een boodschap uitgaan naar Wilder via Instagram. Whyte noemt Wilder een "lafaard".

Op Instagram zegt Whyte dat hij de Amerikaan wil 'straffen' als hij ermee instemt om te vechten. Whyte heeft een groot gevecht nodig, want hij heeft maar weinig interessante opties die hem. veel geld kunnen opleveren. Promotor Eddie Hearn zegt dat hij de clash tussen Whyte en Wilder wil organiseren, deze zou veel geld in het laatje brengen.

Grote mond

Wilder vs. Whyte zou een enorm gevecht zijn, maar Wilder wacht op het bemiddelingsproces voor een derde gevecht tegen Tyson Fury. Maar eerst zal Fury tegen Anthony Joshua de ring in gaan. Als Wilder dat gevecht kan aangaan, zou het veel meer betalen dan het kleingeld die hij tegen Whyte zou krijgen.

,,Ik wil Deontay Wilder straffen. De lafaard is vol angst. Kom me opzoeken, fraudeclown", zei Whyte op Instagram. De Brit lijkt zelfverzekerd nu hij recentelijk Povetkin heeft verslagen na een eerder verlies vorig jaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws