Kwade opzet: Andy Ruiz weigert rematch met Anthony Joshua Nieuws
Nieuws

Kwade opzet: Andy Ruiz weigert rematch met Anthony Joshua

Kwade opzet: Andy Ruiz weigert rematch met Anthony Joshua
Kwade opzet: Andy Ruiz weigert rematch met Anthony Joshua

Bokser Andy Ruiz Jr. weigert hij een rematch met Anthony Joshua in Engeland althans.

Andy Ruiz Jnr heeft gewaarschuwd dat hij niet opnieuw tegen Anthony Joshua zal boksen indien dit in het in het Verenigd Koninkrijk zal plaatsvinden, omdat hij bang is voor 'kwade opzet'. De Mexicaan schokte de wereld op 1 juni toen hij AJ stopte in de zevende ronde om WBA, WBO, IBF en IBO-kampioen van de wereld te worden.

En als reactie op het nieuws van de vermeende mislukte drugstest van Dillian Whyte, plaatste Ruiz Jr een tweet waarin hij zei: "Ik ga niet naar Engeland voor de nieuwe match tussen Joshua en mij zelf. Whyte zou naar verluidt positief hebben getest 'voor ten minste twee verboden stoffen' voorafgaand aan de overwinning van zaterdag op Oscar Rivas.

Absoluut geen Engeland

De British Boxing Board of Control liet het gevecht doorgaan. Maar het lijkt erop dat Ruiz vindt dat het gevecht niet had moeten plaatsvinden met twijfel over de tests van Whyte. “Uiteindelijk wil ik gewoon een eerlijk speelveld. Het feit dat Rivas er geen idee van had, is een beetje vaag. Ik zal en wil nu met Joshua vechten, maar dan wel op een plek waar ik mij veilig voel.

ZIE OOK >> Ruiz vs Joshua 2 komt er zeker

De 29-jarige voegde later toe: "Ik hou van ieders passie voor boksen. Ik waardeer de mensen die kunnen argumenteren zonder te beledigen, dat zijn de mensen waarop ik altijd zal antwoorden. Het is allemaal liefde. Of het gevecht in het VK of de VS plaatsvindt, het zal weer een episch gevecht zijn."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws