Home / Nieuws / Boks Nieuws / Kubrat Pulev de boksring in na seksuele intimidatie cursus

Kubrat Pulev de boksring in na seksuele intimidatie cursus

Bokser Kubrat Pulev voltooide de verplichte seksuele intimidatie cursus en is klaar om terug te keren naar het boksen.

Nadat Pulev op 23 maart Bogdan Dinu versloeg in Los Angeles, werd de Bulgaar geïnterviewd door de vrouwelijke verslaggever Jenny “Sushe” Ravalo en plantte een ongevraagde kus op haar lippen.

De zwaargewicht bokser werd gestraft met een boete van $ 2.500, evenals een schorsing van zes maanden. Pulev kon alleen zijn bokslicentie terugkrijgen als hij een cursus seksuele intimidatie had voltooid.

Schorsing opgeheven

Promotor Bob Arum onthulde dat de 38-jarige de cursus seksuele intimidatie heeft voltooid en verwacht dat Pulev zijn licentie op 22 juli weer terugkrijgt.

ZIE OOK >> Bokser Kubrat Pulev zoent reporter ongevraagd

Arum vertelde iFL TV: “Hij heeft twee dingen die hij moest doen, één was een cursus seksuele intimidatie volgen waar ik hem begeleidde en een certificaat van voltooiing kreeg. Verwacht wordt dat :upper snel de ring weer ingaat.

Bekijk ook

Jeugdtalenten in actie tijdens Eindhoven Box Cup

De talentenploeg van The Golden Gloves Eindhoven krijgen ook dit jaar weer een podium tijdens de Junior Eindhoven Box Cup.

Van bokstitel beroofde Nouchka Fontijn gast bij RTL tv programma Beau

Van bokstitel beroofde Nouchka Fontijn gast bij RTL tv programma Beau

Titel ontnomen: Nederlandse Boksbond stelt Nouchka Fontijn in gelijk

Boris van der Vorst, voorzitter van de Nederlandse Boksbond is nog altijd vol verbazing over het besluit van de jury, die na het beroep van haar tegenstander Lauren Price (25) de titel afpakt van Nouchka Fontijn.