Kritiek op bokskampioen Joshua: 'Ronaldo is mijn held' Nieuws
Nieuws

Kritiek op bokskampioen Joshua: 'Ronaldo is mijn held'

Kritiek op bokskampioen Joshua: 'Ronaldo is mijn held'
Kritiek op bokskampioen Joshua: 'Ronaldo is mijn held'

Zwaargewicht wereldkampioen boksen, Anthony Joshua wordt fel bekritiseerd omdat prof voetballer Cristiano Ronaldo zijn held is.

De voetballer wordt beschuldigd van verkrachting door Kathryn Mayorga die beweert dat Ronaldo haar in 2009 in zijn hotelkamer in Las Vegas had verkracht.

Op een promotie-evenement voor zijn aanstaande gevecht tegen Jarrell 'Big Baby' Miller prees Joshua, Ronaldo voor de manier waarop hij hiermee omgaat. Ook zijn veroordeling op het gebied van belastingfraude handelt Ronaldo goed af. "Cristiano Ronaldo [is mijn sportieve held]", zei Joshua

Vrouwen en belasting oorzaak ellende

'Ik heb altijd gezegd als succes komt problemen zullen komen door vrouwen en belasting, hij heeft last van beide en hij glimlacht nog steeds, nog steeds sterk. Je hebt mentale kracht nodig, dat heeft hij bewezen,' vervolgde Joshua.

LEES OOK: Cro Cop brute training en stress oorzaak beroerte

Ronaldo, 34, werd vorig jaar veroordeeld voor belastingfraude in Spanje en ontving een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee jaar en moet bijna $ 19 miljoen aan boetes betalen.

Ongevoelig en respectloos

Katie Russell, de woordvoerster van de Rape Crisis in Engeland en Wales, heeft Joshua bekritiseerd vanwege zijn opmerkingen. "Het is ongepast, ongevoelig en respectloos om grapjes of oppervlakkige opmerkingen te maken over beschuldigingen of gevallen van seksueel geweld en misbruik in welke context dan ook," vertelde Russell aan The Telegraph.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws